Europatipset – 5 miljoner jackpott 3/12!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Över 2,5 mål @1,77
Axel Andersson
Publicerad: 24/11 2022 kl 14:33

VM Speltips: Spanien-Tyskland

Under söndagskvällen har vi ett riktigt stormöte att se framemot! Denna match hade utan snack kunnat vara en final. Nu är det istället en gruppspelsmatch, som dessutom blir lite av en ödesmatch för tyskarna. Om Japan slår Costa Rica tidigare under dagen, så måste Tyskland vinna här för att inte åka ur gruppen!

Spanien

Det känns fel att kalla Spanien en underdog i detta världsmästerskap. Dom är dock ett av lagen som det inte pratas särskilt mycket om innan turneringen. Själv tror jag att Spanien är en potentiell vinnare av turneringen. Det enda som jag ser talar emot är att dom, är att de inte har någon anfallare man verkligen kan luta sig emot. 

Mittfältet som Spanien innehar är svårt att inte gilla. Den gamle räven Sergio Busquets styr och ställer på mitten tillsammans med de två ynglingarna från Barcelona, Gavi och Pedri. De två sistnämnda är skrämmande nog bara 18 respektive 19 år gamla, men är trots det världsklasspelare i allt dom gör.

Spanien inledde mästerskapet med att slå Costa Rica med 7-0. Ett blekt Costa Rica som gjorde livet väldigt enkelt för spanjorerna. Spanien kunde tack vare detta lufta många spelare och dessutom ge några av de kritiserade anfallarna chanser till att göra mål och bygga självförtroende. Något dom gjorde.

Försvarsmässigt så ska det bli spännande att se var Spanien står. För de stötte inte på några hot överhuvudtaget mot Costa Rica. Söndagens match mot Tyskland lär säga mycket om hur högt vi ska ranka Spanien.

Tyskland

Snacka om att sätta sig själva i en onödigt jobbig position. Tyskarna hade full kontroll på öppningsmatchen mot Japan, men lyckades ändå förlora med 2-1. Individuella misstag fällde tyskarna som nu kan vara tvungna att vinna mot Spanien, för att hoppet om ett slutspel ska leva vidare.

Tidigare under söndagen så ställs Japan mot Costa Rica. Japan är favoriter och ska enligt oddsen ha ungefär 66% vinstchans. Om oddsen har rätt, och Japan vinner, så är tyskarna i stor fara. Då har nämligen Japan sex poäng i gruppen. Då krävs det att tyskarna slår spanjorerna för att det ska finnas en realistisk chans att gå vidare.

Har Tyskland chansen att slå Spanien då, efter insatsen mot Japan? Det har dom sannerligen! Insatsen var, trots förlusten, riktigt bra. Tyskland skapade chanser för att göra tre, fyra, till och med fem mål. Japanerna skapade inte chanser för att göra två mål, men fotboll är inte alltid logiskt.

Speltips

Japan kommer under söndagsförmiddagen mest troligt ta tre poäng mot Costa Rica. Om det sker så sitter Tyskland i en situation där dom måste vinna för att det ska finnas hopp för slutspel.

Med den anfallsfotboll dom spelade mot Japan, så såg vi att det finns mycket mål i det laget. Vi såg även att defensiven var väldigt virrig. Här kommer defensiven sättas på prov rejält, samtidigt som det kommer behövas chansas något.

Jag tror dessa två lag kommer bjuda oss på en otroligt fin match, som innehåller ett par mål. Matchen spelas sent på kvällen, vilket inte gör värmen till någon faktor. Dessutom har domarna numera börjat slänga upp enorma tilläggstider, vilket gynnar överspel.

Jag väljer att spela över 2,5 mål till oddset 1,77 hos Noaccountbet!

Signa upp hos Noaccountbet och få en grym bonus på upp till 2000 kr här!

Match: Spanien-Tyskland

Spel: Över 2,5 mål

Odds: 1,77

Spelbolag: Noaccountbet

Spelstopp: 20:00

Rygga spelet här!