7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
Match
Sverige – USA
Spel:
X2
Odds:
1,83
Spelbolag:
MrGreen
Spelstopp:
15:20
Oliver Pihlström
Publicerad: 23/5 2023 kl 05:52

Speltips Sverige – USA

Gruppfinal i hockey VM!

Gruppfinal i hockey VM när Sverige tar emot USA och nu ställs det verkligen på prov! Två obesegrade lag ska drabba samman och det är gruppsegern som står som belöning.

Tycker USA har sett kanonbra genom hela turneringen, kanske det lag som levererat allra bäst då man inte var särskilt hårt betrodda men visat att man helt klart är en guldkandidat.

Man satt ribban högt direkt när man slog Finland med 4-1 i premiären och sedan har man bara fortsatt, 6 raka segrar och 30-5 i målskillnad imponerar…

Sverige har gjort det bra absolut men jag tycker man måste höja sig något snäpp om man ska vara en riktigt het kandidat till guldet.

Var stundtals väldigt krampaktigt igår mot Danmark och man var riktigt illa ute, speciellt i andra perioden när Danmark fick spela 5-3 vid lika läge 1-1, då hade Danskarna kunnat stjäla matchen. Nu växlade man istället upp och kunde gå ifrån till klara 4-1 och vi behövde inte uppleva samma fiasko som VM 2021 när Danmark vann.

Tankar om matchen och speltips:

Sverige – USA X2 @ 1,83 MrGreen

Tar lite emot som svensk, så är det helt klart men värdet ligger på jänkarna här och given sida att plocka om man ska ta någon.

Tycker man varit det mest kompletta laget genom hela turneringen, stark defensiv blandad med offensiv kreativitet så det blir ett tufft test för oss svenskar att ta oss ann!

Spännande match att se fram emot, start 15:20.

Mvh, Oliver

Rygga mitt spel på USA här!