7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
Toronto vinner matchen!
Albin
Skribent: Albin
Publicerad: 29/3 2023 kl 19:17

Toronto – Florida

Det har blivit dags för mig att dela ett tips från NHL igen! Jag har hittat ett spel där hemmastarka Toronto gästas av bortasvaga Florida. Detta är två lag som spelar en fartfylld och offensiv hockey, därför kommer detta att bli en häftig match att följa inatt!

Toronto

Kommer från en relativt bra period där de har vunnit 3 av de 5 senaste matcherna. De placerar sig på en 5.e plats i tabellen för tillfället. De har egentligen aldrig varit inne i någon större svacka under säsongen utan de har alltid haft en hög lägsta nivå. Nu när det börjar närma sig slutspel känner nog Sheldon Keefe att de har en väldigt bra grund att stå på. Toppspelarna som ska producera framåt är hela och levererar ständigt framåt. Försvaret tillsammans med målvakterna har sett svajiga ut stundtals men håller ändå en väldigt hög nivå. Jag tror att om alla spelare kan hålla sig hela resterande del av säsongen så kommer Toronto att vara med och slåss om Stanley Cup. 

Florida 

Egentligen tvärtom jämfört med Toronto så kommer Florida från en svag period där de har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna. Innan det så hade de en väldigt bra period istället. Men de tycker jag också summerar deras säsong än så länge. De kan ha väldigt fina perioder där de plockar mycket poäng för att sedan komma in i perioder där det inte riktigt stämmer för dem. Deras största problem under säsongen har egentligen varit deras svaga försvar. På deras 4 senaste förluster så har det släppt in hela 21 mål. Det bli ett snitt på 5,25 insläppta mål per match vilket ni hör själva är en väldigt svag statistik. När de nu får möta ett av seriens offensivt bästa lag så tror jag det blir för tufft.

Speltips

Toronto – Florida (1) @ 2.05 Expekt

Rygga spelet här! 

Eftersom Florida är inne i en väldigt svag period och nu möter ett Toronto som är inne i ett bra spelhumör tror jag kommer att bli en för tuff uppgift. För att de Florida ska ha en chans krävs det att deras veka försvar rycker upp sig ordentligt! Hinner de göra de inför nattens match mot Toronto? Inte enligt mig i alla fall!

Lycka till!

Rygga spelet här!