Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Ö6.5 mål
Publicerad: 23/12 2022 kl 16:51

Speltips: Edmonton – Vancouver

Efter att uppesittarkvällen och bingon är slut har vi ca två timmar kvar tills pucken släpps i Edmonton där Elias Peterssons Vancouver kommer på besök. Det är en match som jag tror kommer bli fantastisk för oss hockeyälskare eftersom det är två lag som spelar en väldigt öppen och fartfylld hockey. Båda lagen är bra på att göra mål och släpper ganska mycket bakåt, således bör det kunna bli en målrik match!

EDMONTON

Vi har lärt oss hur toppen i poängligan brukar se ut år efter år nu. McDavid etta, Draisaitl strax efter. Dessa herrar har stått för över hälften av Edmontons 124 gjorda mål i år, helt otroligt! Sen ska vi inte glömma bort Ryan Nugent-Hopkins, som för tillfället befinner sig i sin bästa form någonsin, 41 poäng på 34 matcher. 

Det är med andra ord inte konstigt varför detta Edmonton gör så pass många mål, Hopkins i sin superform och McDavid tillsammans med Draisaitl en nivå för sig i vanlig ordning. Om Edmonton lyckas att hålla sina tre superstjärnor skadefria vet vi att produktionen framåt inte kommer att vara nått bekymmer. Det som ibland kan ifrågasättas är deras försvarsspel som många gånger kan vara lite hackigt och vara anledningen till varför man inte tar fler poäng. Men det finns ett lag som har det tuffare där, nämligen Vancouver. 

VANCOUVER

Vancouver kommer senast från en straffvinst mot Seattle där en viss Elias Petersson stod för 2+3 direkt efter sin sjukfrånvaro. Det visar tydligt hur otroligt viktig han är för sitt Vancouver. Just nu placerar sig Vancouver på en 12:e plats i Western Conference, och varför de inte ligger högre upp har mycket att göra med deras svaga försvarsspel. Det är faktiskt bara flopplaget Anaheim Ducks som har ett sämre snitt i antal insläppta mål per match. 

Lyckas Vancouver få ordning på sitt försvarsspel tror jag att de kommer klättra i serien och ta sig till slutspel. Men just nu finns det inget som tyder på att försvaret kommer bli särskilt mycket bättre. Det ser ofta virrigt ut i egenzon och det är såklart inget som bara löser sig själv under en natt. Det krävs otroligt mycket för att få ordning på ett försvarsspel som inte fungerar. Tyvärr möter de ligans i särklass bästa anfallare Connor McDavid inatt vilket inte gör saken bättre.

SPELTIPS:

Ö6.5 mål @ 1.89 MrGreen

Rygga spelet här och få 500kr i freebet!

Eftersom det är två lag med en relativt svag defensiv men istället stark offensiv tror jag att vi kommer att få se en målglad match i Rogers Place Arena inatt!

God Jul på er!

Mvh, Bårman

 

Rygga spelet här!