Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
New York Rangers -1.5 @2.00
Publicerad: 8/2 2023 kl 08:29

Speltips: New York Rangers – Vancouver Canucks

Det har blivit dags för lite NHL igen och matchen jag har valt att rikta in mig på spelas mellan Mika Zibanejads New York Rangers och Elias Petterssons Vancouver Canucks. 

New York Rangers

Kommer från 2 raka segrar där den senaste kom mot Calgary Flames med 5-4 på övertid. Mika Zibanejad stod i den matchen för två mål vilket innebar att han klev upp på 24 mål hittills denna säsong. 

Rangers har blandat och gett ganska mycket under säsongen. Nu befinner de sig i en fas där de spelar väldigt bra hockey. Deras defensiv är deras allra största styrka. De har endast släppt in 133 mål hittills, det är bara Boston Bruins som är bättre där med deras helt otroliga statistik, 111 insläppta. 

Utöver deras defensiv så ser det också ganska bra ut framåt. Förstakedjan där Mika Zibanejad och Artemi Panarin allt som oftast spelar med varandra levererar precis som dom är tilltänkta att göra. Sen har de en andra och tredjekedja som även dom levererar mycket framåt. 

Vancouver Canucks

Sedan tränaren Bruce Boudreau fick lämna tränarrollen i Vancouver Canucks efter deras 2-4 förlust hemma mot Edmonton Oilers har laget faktiskt steppat upp. På fyra matcher med deras nya huvudtränare Rick Tocchet har det hunnit bli 5 poäng. Men det tycker jag inte säger allt för mycket då vinsterna har kommit över Columbus och Chicago som båda ligger sist i sina respektive divisioner. 

Elias Pettersson som leder lagets interna poängliga har verkligen tagit några kliv upp från förra säsongen. Hittills har han gjort 59 poäng på 48 matcher, med det är han bara 10 poäng ifrån att slå fjolårets statistik på 68 poäng. Han behöver vara het varje match för att Vancouver ska ha en bra chans att vinna sina matcher. 

Förra veckan trejdades kaptenen Bo Horvat till New York Islanders vilket känns som ett stort tapp för Vancouver. I utbyte fick de Anthony Beauvillier, Aatu Räty och ett topp 12-skyddat förstarundeval i sommarens NHL-draft. 

SPELTIPS:

New York Rangers -1.5 @2.00 MrGreen

Jag tror att Rangers kommer att bli numret för stort i denna match. Rangers är heta på hemmaplan och de möter ett Vancouver som är inne i en process där de håller på att ställa om en del i sitt spel. Dessutom tror jag att det kommer ta ett tag för Beauvillier att hitta rätt i sitt nya lag Vancouver.

Rygga spelet här!

Lycka till!

Rygga spelet här!