Bästa spelbolag för Asian Handicap

Asian handicap är ett spelsätt där man utesluter ett oavgjort resultat och där det därmed bara finns två utfall per spel. Spelbolagen ger vardera lag ett handicap att starta matchen med. Därför kan matcher där ena lagen är stora favoriter helt plötsligt vara ett spännande spelobjekt.

Vad är asian handicap?

Asian handicap är en spelform som vid första anblick kan kännas något krånglig för nya spelare. Spelformen är dock inte så komplicerad som den ser ut och den är viktig att kunna om man vill ta ännu ett steg framåt med sin betting. 

De flesta spelare har någon gång sett ett handikappspel hos olika spelbolag. Denna spelform är till för att göra matcher jämnare, genom att ge underdogen en fördel i form av ett handikapp när matchen startar.

Det som skiljer asian handicap från andra handikappspel är att det bara finns två sidor att spela på. Om du exempelvis spelar på europeiska handikapp så finner det alltid tre spelval, vilket höjer svårighetsgraden. När du väljer att spela ett spel på asian handicap finns även chansen att du får tillbaka dina pengar, få en halv förlust, eller en halv vinst. Mer om det kan du läsa i våran asian handicap tabell.

Tack var asian handicap kan vi våga agera mer i matcherna, till en mindre risk!

En stor fördel med asian handicap är att det ger oss fler valmöjligheter än innan. Låt säga att du tycker att oddset på att ena laget ska vinna är för lågt, men samtidigt att oddset på att dom ska vinna med två mål är för högt, då kommer asian handicap in perfekt! Här kan vi då välja att spela asian handicap -1 på det laget du tror på. Du tror att laget vinner, men är inte helt säker på att dom vinner med två mål. Spelar du då asian handicap -1 och laget vinner med exakt ett mål, så får du pengarna tillbaka.

Bäst spelbolag med asian handicap

Spelbolag Bonus Omsättningskrav Odds
1 Få 100% matchat gratisspel till 1500 kr! 1x insatsen 1,80 Hämta bonus
2 Få 100 kr gratisspel direkt utan omsättningskrav! 1x insatsen Inget Hämta bonus
3 100% upp till 1000 SEK 10x 1,90 Hämta bonus
4 120 kr gratisspel 1x bonussumma Inget Hämta bonus
5 Gratisspel värt 120 kr! 35x Inget Hämta bonus
6 120 kr gratisspel 1x bonussumma Inget Hämta bonus
7 100% upp till 2000 kronor 30x Inget Hämta bonus
8 Få ett gratisspel värt 1000 kr! Inget Inget Hämta bonus
9 100% upp till 500 SEK! 6X (bonus+insättning) 1,80 Hämta bonus
10 100% upp till 500 SEK + 10 Freespins på Mask OF Fire (värde 10kr spinn) 6X (bonus+insättning) 1,80 Hämta bonus

Varför ska man spela asian handicap?

Det finns ett par faktorer som gör att vi verkligen tycker att du borde spela på asian handicap. Först och främst så får vi möjligheten att välja mellan att spela på två olika utfall, istället för tre som det brukar vara. Detta ger oss såklart en större chans att vinna på vårt spel. En annan viktig faktor är att asian handicap spelen i det allra flesta fallen ger högre odds än de europeiska oddsen. Detta trots att spelen kan betyda exakt samma sak.

Fördelar med att spela asian handicap:

 • Du ges en större chans att vinna
 • Du får spela till högre odds
 • Du får fler valmöjligheter
 • Du har chansen att få tillbaka en del eller hela din insats trots att ditt spel inte sitter
 • Du kan ställa mig bakom en stor underdog utan att behöva spela till ett skyhögt odds med stor risk

Hur fungerar asian handicap?

Asian handicap fungerar något annorlunda mot hur europeiska handikapp fungerar. När det kommer till asian handicap så justeras marknaden efter hur spelarna spelar, och inte vad spelbolagen tror om matchen. Med denna vetskap kan vi jämföra odds från asian handicap med europeiska handikapp och se om de europeiska oddsen hängt med när spelarna spelat mycket på de asiatiska oddsen. 

När är asian handicap bra att använda?

Asian handicap är bra att använda i de allra flesta fall, men här nedan ger vi tre exempel då det kan vara lite extra smart!

 • Exempel 1:

Vi använder här matchen Qatar-Ecaudor i fotbolls-vm som exempel. Låt oss säga att du tror att Qatar har en stor chans att vinna matchen, men att du inte vill spela det raka spelet på den vanliga 1×2 marknaden med stor risk. Du väljer då istället att spela asian handicap +0 istället. Med det här spelet får du pengarna tillbaka vid oavgjort resultat.

Asian handicap är samma spel som draw no bet, det vill säga pengarna tillbaka vid oavgjort, men som du ser på bilden får vi ett högre odds för detta spel. När du väljer att spela asian handicap +0 får du i regel högre odds än när du spelar “pengarna tillbaka vid oavgjort”.

 • Exempel 2:

Vi använder här matchen Argentina-Saudiarabien i fotbolls-vm som exempel. Låt oss säga att du tror att Saudiarabien har en god chans att inte förlora med mer än två mål, men du tycker oddset på +2,5 är lite för lågt.

Här kan du då välja att spela asian handicap +2. Med detta spel så får du ett högre odds än du skulle få om du spelar +2,5, och du tar samtidigt mindre risk än om du skulle spela +1,5. När du spelar asian handicap +2 så får du nämligen tillbaka insatsen om Saudiarabien förlorar med exakt två mål.

 • Exempel 3: 

Vi använder här matchen mellan Senegal och Nederländerna i fotbolls-vm som exempel. Låt oss säga att du tror att Nederländerna har god chans att vinna matchen, men du tycker oddset är lite för lågt. Du tycker också att Nederländerna har god chans att vinna med mer än ett mål, men du vill inte ta en sådan risk.

Här kan du då välja att spela asian handicap -0,75. Med detta spel får du ett högre odds än om du skulle spela raka spelet på 1×2 marknaden, och du tar mindre risk än om du skulle spela -1,5. När du spelar asian handicap -0,75 så får du vinst om det lag du spelat på vinner med mer än två mål, och en halv vinst om de lag du spelat på vinner med exakt ett mål.

Asian handicap tabell

Här nedan finner du en förklaring för de asian handicap spelen du mest troligtvis kommer stöta på hos spelbolagen. Om det asian handicap spel du funderar över inte finns med i tabellen, så är det samma princip för exempelvis -4,75, som -1,75. Förutom att det krävs ett par mål till.

Innan vi går igenom tabellen kan det vara bra att du har koll på två begrepp som är vanligt förekommande, och dom följer här nedan:

Halv vinst: En halv vinst är något du kan få om du exempelvis spelat -0,75 och det lag du spelat på vinner med ett mål. Låt säga att ditt lag vinner med 1-0. Då är resultatet med asian handicap (1) – (0,75). Detta gör att du får en vinst för halva din insats, och halva insatsen tillbaka.

Har du spelat 100 kr på -0,75 till oddset 2,00 och ditt lag vinner med 1-0 så kommer du få en halv vinst. En hel vinst hade varit 100 X 2=200. Du får här istället en halv vinst som då istället blir 50 X 2 = 100, samtidigt som du får tillbaka halva din insats (50 kr).

Din totala vinst på exemplet ovan skulle du mynna ut i att du får tillbaka 100+50 = 150 kr på dina 100 satsade kr.

Halv förlust: En halv förlust är något du kan få om du exempelvis spelat -0,25 på ett lag och matchen slutar oavgjort. Låt säga att matchen slutar 0-0. Då är resultatet med asian handicap (-0,25) – (0). Detta leder till att du kommer få förlust på halva din insats och halva insatsen tillbaka. 

Om du hade spelat 100 kr på asian handicap -0,25 och matchen slutar med ett oavgjort resultat så kommer du få tillbaka 50 kr, och du skulle förlora 50 kr. Detta är vad som menas med en halv förlust. 

Tabell för asian handicap -spel

 

 • Asian handicap 0:

Om du någonsin spelat DnB, det vill säga Draw no Bet, så vet du exakt hur det här funkar. Vid spel på detta handicap så får inget av lagen någon handikappsfördel. Då asian handicap utesluter oavgjorda resultat, och inget av lagen här har någon handikappsfördel, så får du pengarna tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort. Oavsett om det slutar 0-0, 1-1, eller 2-2.

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Pengarna tillbaka

 

 • Asian handicap -0.25:

Spelar du på -0,25 så betyder det att när matchen börjar så är ditt lag i underläge med -0,25 vs 0. När du spelar asian handicap så tror du givetvis på att laget du spelat på vinner, men med en liten räddningsplanka där du får tillbaka lite av insatsen ifall matchen slutar oavgjort.

Laget du spelar på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Halv förlust. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

 

 • Asian handicap -0.5:

Detta spel är ett av dom enklare att förstå. När du spelar -0,5 är det exakt samma sak som att du spelar rak vinst på ett lag. Detta spel ger dig inte möjligheten att få tillbaka några pengar, bortsett från om du vinner.

Laget du spelar på vinner = Vinst

Laget du spelar på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -0.75:

När du spelar detta handicap så känner du dig rätt trygg med att laget du spelat på vinner, men inte riktigt med hur många mål. Vinner laget du spelar på med ett mål så får du en halv vinst, men vinner laget med fler mål så får du en hel vinst. Allt annat ger dig en förlust.

Laget du spelat på vinner med två mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med exakt ett mål = Halv vinst. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -1:

När du spelar detta spel så börjar ditt lag i underläge med ett mål. Då asian handicap utesluter oavgjorda resultat så betyder det att du får pengarna tillbaka om ditt lag skulle vinna med exakt ett mål. Vinner laget med fler mål, så får du vinst på spelet.

Laget du spelat på vinner med två mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med exakt ett mål = Pengarna tillbaka

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

Om du har lärt sig principen för hur spelen ovan fungerar, så kommer du förstå hur alla vidare asian handcap spel fungerar där ditt lag måste vinna för vinst. Men vi går igenom några till här nedan så du kan repetera.

 • Asian handicap -1.25:

Laget du spelat på vinner med två mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med exakt ett mål = Halv förlust. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -1.5:

Laget du spelat på vinner med två mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med exakt ett mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -1.75:

Laget du spelat på vinner med tre mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med två mål = Halv vinst. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på vinner med ett mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -2:

Laget du spelat på vinner med tre mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med två mål = Pengarna tillbaka

Laget du spelat på vinner med ett mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -2.25:

Laget du spelat på vinner med tre mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med två mål = Halv förlust. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på vinner med ett mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -2.5:

Laget du spelat på vinner med tre mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med ett eller två mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -2.75:

Laget du spelat på vinner med fyra mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med tre mål = Halv vinst. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på vinner med ett eller två mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

 

 • Asian handicap -3: 

Laget du spelat på vinner med fyra mål eller mer = Vinst

Laget du spelat på vinner med tre mål = Pengarna tillbaka 

Laget du spelat på vinner med ett eller två mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Förlust

Tabell för asian handicap +spel

Här nedan fortsätter vi gå igenom ett gäng av olika asian handicap. Nu vänder vi dock oss till handicap som man använder sig av när man spelar på underdogen i en match!

 • Asian handicap +0.25:

Om du spelar detta handikapp så tror du underdogen har chans att vinna matchen, men du får även en liten vinst om matchen skulle bli oavgjord. Vid detta handikapp så startar ditt lag med övertag i matchen, +0,25 vs 0. Skulle matchen sluta oavgjort får du en halv vinst på ditt spel. 

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Halv vinst. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

 

 • Asian handicap +0.5:

Här börjar ditt lag med en “halvbolls” fördel och här handlar allt om att laget du spelat på inte får förlora. Alla andra utfall kommer ge dig vinst på spelet. Detta är i mångt och mycket samma spel som “dubbelchans” som vi finner hos alla spelbolag.

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar = Förlust

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +0.75:

Detta spel betyder att ditt lag börjar med en fördel på en “trekvartsboll”. Här får du tillbaka halva insatsen om ditt lag skulle förlora med exakt ett mål. Vinner ditt lag eller spelar oavgjort så får du vinst på ditt spel.

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med två mål eller mer = Förlust

Laget du spelar på förlorar med ett mål = Halv förlust. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +1:

Här får laget du spelat på en fördel med att starta matchen med en 1-0 ledning. Då oavgjort resultat inte är möjligt när vi spelar asian handicap så betyder det att du får insatsen tillbaka om ditt lag skulle förlora med ett mål. Vinst ges vid oavgjort resultat eller om ditt lag vinner.

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med två mål eller mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar med ett mål = Pengarna tillbaka

Oavgjort resultat = Vinst

Om du kan principen för hur spelen ovan fungerar, så kommer du förstå hur alla vidare asian handicap spel fungerar. Men vi går igenom några till här nedan så du kan repetera.

 • Asian handicap +1.25:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med två mål eller mer = Förlust

Laget du spelat på förlorar med ett mål = Halv vinst. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +1.5: 

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med två mål eller mer = Förlust

Laget du spelat på förlorar med ett mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +1.75:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med minst tre mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar med två mål = Halv förlust. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på förlorar med ett mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +2:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med minst tre mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar med två mål = Pengarna tillbaka

Laget du spelat på förlorar med ett mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +2.25:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med minst tre mål = Förlust

Laget du spelat på förlorar med två mål = Halv vinst. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på förlorar med ett mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +2.5:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med tre mål eller mer = Förlust

Laget du spelat på förlorar med ett eller två mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +2.75:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med fyra mål eller mer = Förlust

Laget du spelat på förlorar med tre mål = Halv förlust. Du får halva insatsen tillbaka och vinner på halva insatsen.

Laget du spelat på förlorar med ett eller två mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

 

 • Asian handicap +3:

Laget du spelat på vinner = Vinst

Laget du spelat på förlorar med fyra mål eller mer = Förlust

Laget du spelat på förlorar med tre mål = Pengarna tillbaka

Laget du spelat på förlorar med ett eller två mål = Vinst

Oavgjort resultat = Vinst

Över/under asian handicap

Asian handicap är inte bara en spelform som går att spela när det kommer till att två lag ställs mot varandra målmässigt. Det går numera även att spela asian handicap på såväl hörnor som totala mål. Just asian handicap för totala mål ska vi gå igenom här nedan.

Asian handicap tabell överspel

 • Över 1 mål:

Om det blir två mål eller fler i matchen = Vinst

Om det blir ett mål i matchen = Du får hela insatsen tillbaka

Om det blir noll mot i matchen = Förlust

 

 • Över 1.25 mål:

Om det blir två mål eller fler l i matchen = Vinst

Om det blir ett mål i matchen = Halv insats tillbaka

Om det blir noll mål i matchen = Förlust

 

 • Över 1.5 mål:

Om det blir två mål eller fler i matchen = Vinst

Om det blir noll eller ett mål i matchen = Förlust

 

 • Över 1.75 mål:

Om det blir tre mål eller fler i matchen = Vinst

Om det blir exakt två mål i matchen = Vinst på halva insatsen och halv insats tillbaka

Om det blir noll eller ett mål i matchen = Förlust

 

 • Över 2 mål:

Om det blir tre mål eller fler i matchen = Vinst

Om det blir två mål i matchen = Du får hela insatsen tillbaka

Om det blir noll eller ett mål i matchen = Förlust

Asian handicap tabell underspel

Nu kollar vi istället vad som sker om man väljer att spela under istället för över:

 • Under 1 mål:

Om det blir två mål eller fler = Förlust

Om det blir exakt ett mål = Du får hela insatsen tillbaka

Om det blir noll mål = Vinst

 

 • Under 1.25 mål:

Om det blir två mål eller fler = Förlust

Om det blir exakt ett mål = Vinst på halva insatsen och halva insatsen tillbaka

Om det blir noll mot = Vinst

 

 • Under 1.5 mål:

Om det blir minst två mål = Förlust

Om det blir noll eller ett mål = Vinst

 

 • Under 1.75 mål: 

Om det blir minst tre mål = Förlust

Om det blir exakt två mål = Halva insatsen tillbaka

Om det blir noll eller ett mål = Vinst

 

 • Under 2 mål:

Om det blir minst tre mål = Förlust

Om det blir exakt två mål = Du får hela insatsen tillbaka

Om det blir noll eller ett mål = Vinst

 

När kan asian handicap för över/under vara bra att använda?

Precis som vid alla andra asian handicap spel kan över/under vara bra att använda när du vill få upp oddset en aning, utan att ta för mycket risk. Vi tar ett exempel här nedan:

Vi använder matchen Mexiko-Polen i fotbolls-vm som exempel. Låt oss säga att du tror att matchen kommer innehålla minst två mål. Du tycker dock oddset är lite för lågt på över 1,5 och du vill inte ta en för stor risk och spela över 2,5.

Här passar det perfekt att spela asian handicap över 2. Detta betyder att om matchen slutar med exakt två mål, får du tillbaka din insats. Blir det tre mål eller mer, så får du vinst på ditt spel.

Bästa spelbolag för asian handicap

Långt ifrån alla spelbolag erbjuder asian handicap idag, men det finns de bettingsidor som har kunnat erbjuda spelformen länge, vissa sämre och vissa bättre.

Det finns vissa parametrar som man behöver ta ställning till när du väljer mellan olika spelbolag som erbjuder asian handicap. Dels hur höga odds som spelbolaget erbjuder och dels utbudet på asian handicap som sajten erbjuder. 

Här nedan listar vi de spelbolag med asian handicap som vi tycker är bäst.

Asian handicap livespel

Numera kan man se någon typ av sport, dygnet runt. Mängden sport som livestreamas har verkligen skjutit i höjden den senaste tiden. Detta har såklart spelbolagen snappat upp, och vi ser ett större och större utbud på livemarknaden. Även asian handicap har tagit sig in på livemarknaden och vi erbjuds numera stora möjligheter.

Exempel

Här nedan ger vi ett exempel på när det kan vara smart att använda asian handicap för ett livespel: 

Vi använder matchen Manchester CitySouthampton i Premier League som exempel. Låt säga att Manchester City har haft fullt tryck hela första halvleken, men det står 0-0 i halvtid. Du känner att Southampton har god chans att endast förlora med ett mål, men du tycker oddset på +1,5 är för lågt, och du vill inte ta för stor risk och spela +0,5.

Här passar asian handicap +1.25 in perfekt. Om Manchester City vinner med minst två mål kommer du förlora, men det tror du inte kommer ske. Om Manchester City vinner med ett mål får du tillbaka halva din insats, och vinner på den andra halvan. Om Southampton lyckas vinna eller spela oavgjort, så får du full vinst på spelet.

FAQ – Frågor och svar

Varför ska jag spela asian handicap istället för den vanliga 1×2 marknaden?

Fördelarna med att spela på asian handicap istället för på 1×2 marknaden är många. Du får allt som oftast högre odds. Du får även färre utfall att välja mellan vilket gör chansen större att du vinner. Du kan även gå in med lägre risk då chansen finns att du får en halv förlust eller hela insatsen tillbaka även om ditt spel inte vinner.

Hur fungerar asian handicap?

När du spelar på asian handicap så finns det bara två utfall att spela på, och alla oavgjorda resultat utesluts. Med hjälp av asian handicap ger spelbolagen båda lagen ett varsitt handikapp att börja med, så att matchen ska kunna vara jämn trots att ett av lagen är stora favoriter

Hur många mål får det bli om jag spelat under 3, för att jag inte ska förlora?

Om du spelat under 3 mål, får det inte bli fyra mål eller mer för att du ska förlora. Exakt tre mål innebär att du får hela insatsen tillbaka, medan två mål eller färre betyder att du vinner.

Om jag spelat ett visst lag -1 asian handicap och dom vinner med exakt ett mål, vad händer då?

Har du spelat ett lag asian handicap -1 och det laget vinner med exakt ett mål, så kommer du få hela insatsen tillbaka.

Om jag spelar asian handicap -0,5, eller det samma sak som att spela det raka spelet på 1×2 marknaden?

Ja, det är exakt samma sak! Skillnaden är att du allt som oftast kommer erbjudas något högre odds när du spelar asian handicap -0,5.

Vad betyder det att få en halv förlust och en halv insats tillbaka?

En halv förlust kan du få om du exempelvis spelar på ett lag asian handicap -0,25 och matchen slutar oavgjort. Detta gör att du får en halv förlust och att du får en halv insats tillbaka. Resterande del av insatsen går förlorad.

Axel Andersson, bettingproffs

Axel Anderson

Bettingproffs och spelläggare

Om skribenten

Jag heter Axel Andersson och är ett stort sportfan sedan barnsben som föddes med en stryktipskupong i handen och en Newcastletröja på magen. Engelsk fotboll har alltid legat mig nära hjärtat och forsätter göra. Även tennis och dart är två sporter som ligger nära mitt hjärta. Just dessa tre sporter har hjälpt mig att kunna leva på spel senaste 6 åren.

Vill du hänga på mina andelsspel hittar du dem här.