Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Brynäs – AIK
Spel:
Brynäs -1,5
Odds:
1,78
Spelbolag:
Nordicbet
Spelstopp:
18:00
Oliver Pihlström
Publicerad: 22/9 2023 kl 06:40

Brynäs börjar resan tillbaka mot SHL?

Premiär av hockeyallsvenskan! 

Där några av matcherna sticker ut och en av dem är Brynäs som tar emot AIK.

På något vis känns det som att Brynäs behövde åka ur SHL och börja om lite i allsvenskan och visst ser det otroligt spännande ut på förhand. Man har fått behålla toppspelare som Bertilsson och Kinnvall på backplats och sedan är forwardsuppsättningen ruskigt bra med Johan Larsson, Scott, Rödin och Linus Ölund som alla stannade kvar från ifjol och sedan har man kryddat på med toppspelare som Kelleher och Tyler Vessel.

Tycker också att AIK är ett intressant lag denna säsong, rankar dem inte inom top 3 i ligan men strax där bakom och visst finns det material att störa topplagen. Spännande nyförvärv i Firzgerald och duon från Banska, Kristoff Kontos och Branden Troock. Sedan har man även kvar stommen från ifjol med Gynge och Bagenda.

Tankar om matchen och speltips

Brynäs – 1,5 @ 1.78 Nordicbet 

Jag tycker att Brynäs har ett av de bästa lagen på pappret under flera år i allsvenskan, mängder av spelare som valt Brynäs istället för att spela i SHL och allt annat än ett avancemang är ett fiasko för gävlelaget.

Jag tycker det andas framåt anda i hela Gävle konstigt nog efter en degradering och förväntar mig att man gasar full fart direkt i premiären och slår AIK bekvämt.

Rygga spelet på Brynäs här!