Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match
Bayern Munchen – Manchester United
Spel:
Bayern -1,5
Odds:
2,12
Spelbolag:
Expekt
Spelstopp:
21:00
Oliver Pihlström
Publicerad: 20/9 2023 kl 08:12

Kross att vänta på Allianz Arena!

Baynern Munchen tar emot United!

Ett Bayern som kanske inte har imponerat jättemycket under inledningen av säsongen, förlust 0-3 mot Leipzig i Super Cup finalen och senast ett kryss mot Leverkusen hemma efter att Davies orsakat en straff på tilläggstid.

Nu är det dock Champions League och där kan man alltid räkna med Bayern, truppen är bra speciellt efter att Harry Kane kom in och ersatte Mane. Självklart är målvakten Neuer ett avbräck som är långtidsskadad men annars är alla ordinarie spelare redo för spel.

United då? Jo här är det kris, det bråkas på träningarna och man vart överkörda av Brighton hemma senast. Skadelistan är inte heller en munter syn och visst är det inte alls uppåt i United för dagen.

Speltips och tankar om matchen

Bayern Munchen -1,5 @ 2,12 Expekt

Jag är helt inne på att Bayern bara kör rätt över United ikväll. Man har knappt förlorat en hemmamatch i Champions League på ett decenium och att ett United som har en skadelista längre än en inköpslista samt usel form ska störa mästarna från Tyskland tror jag icke!

P.S Expekt kör en grym kampanj nu när du som ny kund får deras vanliga välkomstererbjudande på 1500 kronor + 250 kronor att använda till en Bet-Builder på valfri fotbollsmatch. Minst 2,00 i odds är reglerna.

Kör vi Bayern!

Mvh, Oliver

Rygga spelet och hämta kampanjen här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris