Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
La Kings vinner
Oliver Pihlström
Publicerad: 22/12 2022 kl 20:56

Speltips Arizona – LA Kings. Julafton!

Under Julaftonsnatten 03:30 rör vi oss mot varmare breddgrader och tar oss ann halvderbyt mellan Arizona och Los Angeles Kings!

Arizona Coyotes

Ständiga bottengänget Arizona är parkerad i bottenträsket även denna säsong och ligger tredje sist i Western Conference med enbart 25 inspelade poäng på 31 matcher.

Det är hemma spelet som varit direkt uselt, 9 poäng på 8 matcher och det är man sämst i Conferencen med, dock ska man tillägga att de spelat enormt lite hemma jämfört med andra lag så man har tid på sig att bättra på den statistiken.

Man har sin stora stjärna i Clayton Keller som återigen bär Arizona på sina axlar med 29 poäng på 29 matcher. Sen gillar man ju också backen Shayne Gostisbehre som fått en riktig nytändning sedan flytten till Coyotes förra säsongen.

Los Angeles Kings

Har en bra säsong och man blickar helt klart mot slutspel, ligger 4a i Conferencen och för första gången på ett par år så känns det som att LA blir ett spännande lag i ett eventuellt slutspel.

Man har massvis av svenskar och svensk bekantingar i superstjärnan, the Captain Anze Kopitar som har ett förflutet i Södertälje och Mora, man har även Kevin Fiala som anslöt inför säsongen från Minnesota och stått för 34 poäng på 34 matcher.

Finns gott om helsvenskar med i Kempe, Edler, Grundström och Arvidsson bara för att nämna några.

Speltips

Arizona – La Kings (2) @ 2,08 Expekt

Rygga spelet här!

Jag tycker LA är bättre på alla plan, man kommer med tre raka segrar samt man har tre raka mot Coyotes H2H och jag tror man plockar fjärde raka under julaftons-natten till fina 2,08!

Rygga spelet här