Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match:
Arthur Rinderknech-Grigor Dimitrov
Spel:
Grigor Dimitrov -3,5 games
Odds:
1,65
Spelbolag:
Expekt
Spelstopp:
02/09 – 19:30
Axel Andersson
Publicerad: 9/2 2024 kl 09:18

Speltips: Arthur Rinderknech-Grigor Dimitrov

Veckans ATP-turneringar går in i sitt slutskede och tre av årets titlar ska delas ut. Turneringen i Marseille är den med starkast startfält och är dessutom även den vi ska fokusera på här. 

Välbehövlig vecka för Rinderknech

Fransmannen Arthur Rinderknech har haft en väldigt svag start på säsongen, så att han skrek ut sin lättnad efter segern i andra omgången mot Jiri Lehecka gjorde ingen förvånad. Rinderknech bygger sitt spel på en tung serve och en forehand som håller helt okej klass. Så att det skulle klaffa här i Marseille där underlaget är något långsammare överraskar. 

Inga stora utropstecken ska skrivas än då Rinderknech bara slagit en Cressy i förfall och en Lehecka som underpresterade. Under kvällen kommer han ställas på prov ordentligt och frågan är om han inte skulle behöva mer än bara hemmaplan som handikapp här. 

Dimitrov blir bättre och bättre

På något vis så har bulgaren Grigor Dimitrov, efter att varit stagnerad ett tag, fått en positiv utvecklingskurva. Det är inte längre snack om att Dimitrov är i bra form, utan att han vid 33 års ålder tagit stora kliv framåt. 

Dimitrov har startat året på ett väldigt bra sätt genom att vinna ATP-turneringen i Adelaide. Nu är han redan ute efter sin andra titel för året, och oj vad bra han var återigen i sin första match. Dimitrov besegrade lovande Korda från USA i raka set och är favorit till att vinna turneringen. 

Speltips och tankar

Det finns en del av spelet där dessa två håller en liknande nivå, och det är i serven. Bortsett från serven så är Dimitrov bättre än Rinderknech på alla punkter i spelet. Då underlaget är rätt långsamt i Marseille så kommer inte Rinderknech få tillräckligt stor utdelning på sin serve och han kommer behöva spela en hel del tennis. Om Dimitrov fortsätter hålla uppe sin nivå så ska han vara ett par nummer för stor för Rinderknech här. Jag väljer att spela Grigor Dimitrov -3,5 games till oddset 1,65 hos Expekt.

 

Signa upp hos Expekt här och hämta hem ett gratisspel värt upp till 1500 kr!

Rygga spelet här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris