Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Borna Gojo-Jiri Vesely
Spel:
Borna Gojo -3,5 Games
Odds:
1,719
Spelbolag:
Pinnacle
Spelstopp:
02/09 – 00:30
Axel Andersson
Publicerad: 1/9 2023 kl 08:21

Speltips: Borna Gojo-Jiri Vesely

US Open går in på sin femte speldag och det är dags för den tredje omgången! Årets turnering har innehållit fler skrällar än på länge, och flertalet toppspelare har floppat. Alla spelare som innan turneringen hade en ärlig chans att vinna, är dock kvar. Från och med idag börjar de seedade spelarna ställas mot varandra och vi kan förvänta oss att nivån höjs!

Livsförändrande dagar för Borna Gojo!

Kroaten Borna Gojo har tidigare i karriären som bäst varit i en andra omgång av en Grand Slam. Nu är han framme i tredje omgången, och är dessutom favorit att avancera. Kroaten som aldrig varit rankad innanför topp 100 kommer nu att flyga fram på rankingen, och han kommer dessutom åka hem med minst 2 miljoner kronor vilket är livsförändrande för en spelare av hans kaliber.

Gojo har verkligen förtjänat sin plats i tredje omgången efter att han först och främst slagit tre starka spelare i kvalet. Gojo slog sedan en svag Dellien i första omgången innan han väldigt imponerande slog McDonald i tre raka set. Gojo trivs som fisken i vattnet just nu. Han servar extremt bra och har dessutom inte spillt någon energi då han vunnit i raka set båda omgångarna. 

Är tanken tom för Vesely?

Jiri Vesely är en väldigt speciell man. Han har varit bedrövlig i alla turneringar bortsett från de tre Grand Slam han spelat denna säsong. Hans skadebenägna och något otränade kropp är liksom inte redo att ge allt när det inte står rejäla rankingpoäng och pengasäckar på spel. 

Vesely har tagit sig till tredje omgången genom att besegra Couacaud och Cerundolo över fem set. Den vänsterhänte Vesely är klurig att möta när han är på humör, men han är inte tourens mest vältränande och han såg rätt färdig ut i den senaste omgången. Vesely har spenderat över 7 timmar på banan, och jag är övertygad om att det blir en faktor. 

Speltips och tankar

Det allra mesta talar för Gojo i denna matchup. Vesely vinner ofta sina matcher på att han är äcklig att möta med sin flacka backhand och vinklade forehand. Detta är dock inget som kommer störa Gojo då han själv spelar flackt och trivs väldigt bra i det spelet. Båda två spelarna har en bra serve, men så fort bollen är i spel så är det fördel Gojo. Ju längre matchen går kommer fördelen bli än större av fysiska orsaker. Veselys chans är att blåsa Gojo av banan, men det tror jag inte att det finns en chans för. Jag väljer att spela Borna Gojo -3,5 games till oddset 1,719.

Signa upp hos Pinnacle här och få tillgång till marknadens bästa odds!

Rygga spelet här!