7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
Match:
Bournemouth – Manchester United
Spel:
Manchester United +0
Odds:
1.98
Spelbolag:
Expekt
Spelstopp:
18.30
Oliver Pihlström
Publicerad: 9/4 2024 kl 13:25

Speltips Bournemouth – Manchester United 13/4

Händelserik match att vänta på Vitality Stadium!

Det är ett Bournemouth som hade en väldigt fin trend med fem raka matcher utan förlust senast mot Luton när man fick se sig besegrade med 2-1 efter att Luton vänt och prickat in segermålet på tilläggstid.

Även om Bournemouth fått med sig resultaten på slutet så är jag inte i eld & lågor över själva prestationerna. Man har sprungit lite bättre än vad man förtjänat är min åsikt!

Manchester United då? Här läcker det åt alla möjliga håll.. Senast så hade man det klart tufft mot Liverpool trots 2-2 men man släppte till hela 28 (!) skott emot sig och lyckades bara avfyra 9 själv. Matchen innan såg man ut att gå mot seger borta mot Chelsea men lyckades släppa in mål i både 90+10 och 90+11 vilket är helt osannolikt egenltigen.

Tankar om matchen och speltips

Manchester United +0 @ 1.98 Expekt

När United är underdogs mot Bournemouth så det man att dem är lågt värderade.. Jag tycker dock det är fel och att man ska vara knappa favoriter istället. Trots att man är ett sjukt osäkert lag så är truppen flera gånger bättre än Bournemouths och det har funnit positiva inslag senaste matcherna. Håll tätare bakåt så löser det sig United!

Lycka till vid rygg, 

Mvh Oliver

Skapa konto hos Expekt här!