Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Carlos Alcaraz-Matteo Arnaldi
Spel:
Matteo Arnaldi +10,5 games
Odds:
1,70
Spelbolag:
Noaccountbet
Spelstopp:
04/09 – 19:30
Axel Andersson
Publicerad: 4/9 2023 kl 10:13

Speltips: Carlos Alcaraz-Matteo Arnaldi

Långtidsspel: Belgien-Österrike

Årets sista Grand Slam börjar att gå in i sitt slutskede och i skrivande stund återstår 12 spelare. Efter dagens matcher återstår endast åtta. De stora spelarna är fortfarande kvar i turneringen och den förväntade finalen mellan Alcaraz och Djokovic ser ut att ske. Kan någon av dessa två stöta på något hinder de närmsta dagarna?

Underbarnet Alcaraz!

Spanjoren Carlos Alcaraz är blott 20 år gammal och han har alla möjligheter i världen att nå ikapp Novak Djokovic när det gäller flest antal Grand Slam-titlar. Så länge han håller sig skadefri och har glöden uppe så kommer han att vinna titlar i mer än tio år till. Den unge spanjoren har allt. Serven, slagen, rörelsen på banan, och mentaliteten. 

Om det finns något litet man kan haka upp sig på när det gället Alcaraz, så är det att han gillar att göra det svårt för sig själv. Alcaraz verktygslåda är överfull av egenskaper och ibland vet han inte själv vad han ska vända. Det kommer allt som oftast perioder i matcher där han gör det för svårt för sig själv och därav ger bort ett par game. Alcaraz gav bort ett set senast mot Evans, och skulle ha tappat ett mot Harris i omgången innan.

Hur hamnade Arnaldi här?

Matteo Arnaldi är en av många talangfulla italienare som har potential att klättra rejält på rankingen den närmaste tiden. Att Arnaldi skulle stå i en åttondelsfinal, i US Open, på hardcourt, var det dock inte många som tippade. Arnaldi har sina största kvalitéer på gruset, men har den senaste veckan verkligen visat att han kan spela på hardcourt. 

Arnaldi har tagit två väldigt meriterande segrar mot Fils och Norrie. Han har stått upp väldigt bra i spelet och visat hur svår han är att slå igenom. Segern mot Norrie var ett väldigt bra tecken på just detta, där han fick Norrie att se väldigt svag ut genom att konstant se till att bollen kom tillbaka. 

Speltips och tankar

Vi börjar med det självklara. Ja, Alcaraz kommer att vinna denna matchen. Jag tror dock inte att han gör det fullt så enkelt som oddsen säger. Efter Wimbledon så har Alcaraz lyckas lösa en av nio hcp-linor på hardcourt som favorit. Han är inte helt i toppslag och han förlorar en hel del games. Nu möter han en italienare i toppslag som kommer slita på varenda poäng. Hcp-linan på 10,5 är extremt tuff att lösa. Man måste vara fokuserad varje boll för att lösa den, och i dagsläget tror jag inte att han gör det. Mitt spel blir Matteo Arnaldi +10,5 games till oddset 1,70 hos Noaccountbet.

Signa upp hos Noaccountbet här och få en oddsbonus på upp till 2000 kr!

Rygga spelet här!