Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Crystal Palace-Fulham
Spel:
Crystal Palace att vinna
Odds:
2,00
Spelbolag:
Speedybet
Spelstopp:
23/09 – 16:00
Axel Andersson
Publicerad: 22/9 2023 kl 08:24

Speltips: Crystal Palace-Fulham

Lördagar betyder Premier League, och så även denna gång! Vi ska ta oss an ett Londonderby mellan två klubbar som befinner sig mitt i tabellen. Crystal Palace på en nionde plats tar emot Fulham på en tionde plats. Båda lagen har sju inspelade poäng, men har båda lagen verkligen förtjänat så många poäng?

Roy Hodgson tillbaka! 

Crystal Palace 76-årige tränare missade senaste matchen på grund av en sjukdom, men nu är han tillbaka på sidlinjen igen. Hodgsons lag har börjat säsongen på ett väldigt imponerande sätt och har spelmässigt varit en stor positiv överraskning.

Palace har haft en tuff öppning med bortamatcher mot Brentford och Aston Villa, samtidigt som man tagit emot Arsenal på hemmaplan. Laget har stått emot på ett väldigt imponerande sätt och visat att man är att räkna med denna säsong. Lagets två vinster denna säsong har kommit mot Sheffield United och Wolves där man verkligen visat sina offensiva krafter.

Luftslottet Fulham

Hur Fulham har tagit sju poäng efter fem omgångar är väldigt svårt att förstå. Laget från London har spelmässigt var ett av de allra sämsta lagen i ligan och man har inte förtjänat de poängen man skrapat ihop. 

Fulham har denna säsong besegrat Everton och Luton. Segern mot Everton var ett rån av den högre kalibern där Everton skapade en xG på över 3. Den senaste matchen mot Luton var en jämn och tight match som hade kunnat gå hur som helst, men Fulham lyckades knipa segern. 

Speltips och tankar

Fulham har börjat säsongen på ett väldigt svagt sätt och man släpper till ordentligt med målchanser i match efter match. Fulham har i snitt släppt till 2,5 i xG inledningsvis och det är ett mirakel att man ligger där man ligger. Spelmässigt så har man inte lyckats att styra någon match inledningsvis, och det kommer man inte att göra här heller. Crystal Palace är väldigt starka på Selhurst Park och det kommer Fulham få känna av. Crystal Palace är just nu det klart bättre laget av dessa två och jag tror att man tar tre poäng här. Jag väljer att spela Crystal Palace att vinna matchen till oddset 2,00 hos Speedybet.

Signa upp hos Speedybet här och få en oddsbonus på 1000 kr!

Rygga spelet här!