Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match:
England-Schweiz
Spel:
Schweiz +0,25
Odds:
2,00
Spelbolag:
Speedybet
Spelstopp:
06/07 – 18:00
em 2024 x spelcash
Axel Andersson
Publicerad: 6/7 2024 kl 09:49

Speltips: England-Schweiz

Det är dags för kvartsfinalerna av årets fotbolls-EM! 18:00 blåser domaren igång matchen England-Schweiz! Kan England äntligen få gång på offensiven här eller blir Schweiz ett hinder för mycket? 

England

Oj, vilka frågetecken det fick kring det engelska landslaget än så länge! Med en vinst och tre oavgjorda matcher efter 90 min har man allt annat än imponerat än så länge! Mycket av pratet inför kvartsfinalen är kring hur man kommer att ställa upp laget. Det snackas om att en fembackslinje kommer att ställas på banan.

Det var tack vare ett mirakel man tog sig vidare till  kvartsfinal då Jude Beelingham cykelsparkade in 1-1 i den 95 minutnen. Man kan givetvis inte räkna med samma mirakel igen. Ett bra mycket bättre spel krävs för att ta sig vidare till semifinal. 

Schweiz

Schweiz är en av de nationer som verkligen imponerat under mästerskapet. Man är ett väldigt bra sammansvetsat lag med en centrallinje bestående av Akanji och Xhaka som håller absolut högsta klass.

Schweiz besegrade Italien på ett mycket övertygande vis i åttondelsfinalen och det var egentligen aldrig något snack. Tidigare under turneringen har man dessutom hållit jämna steg med värdlandet Tyskland, och vad säger egentligen att Schweiz inte skulle kunna gå hela vägen?

Speltips

Vi har sett ett par tillknäppta matcher i slutspelet än så länge, och denna har potentialen att bli just det. England lär med all säkerhet fortsätta med hängslen och livrem samtidigt som Schweiz är otroligt trygga defensivt. Små marginaler kommer avgöra denna matchen och jag tycker att Schweiz har en god chans att vinna! Schweiz +0,25 spelas till oddset 2,00 hos Speedybet.

Signa upp hos Speedybet här och ta del av en oddsbonus värd upp till 1000 kr!

Rygga spelet här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris