7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
Match:
GIF Sundsvall – Skövde
Spel:
Under 2.5 mål
Odds:
1.95
Spelbolag:
Betsson
Spelstopp:
19.00
Oliver Pihlström
Publicerad: 9/4 2024 kl 13:15

Speltips GIF Sundsvall – Skövde (12/4)

Superettan fotboll denna fredag!

Det är Giffarna Sundsvall som ska ta emot Skövde hemma på NP3 Arena.

Hemmalaget Sundsvall gjorde en stor omväxling i truppen inför denna säsong och sa tack och hej till rutinerade spelare som Hallenius, Lundström och Lindkvist. Man ersatte med flertalet yngre spelare från mestadels lägre nivåer och tycker att truppen ser spännande ut och det finns en hel del utveckling att ta på! Man vann premiären med 1-0 efter sent mål av kapten Engblom och senast fick man välförtjänt stryk med 2-0 borta mot Degerfors.

Skövde som många håller som ett givet bottenlag denna säsong har inlett säsongen väldigt starkt med att bortaslå Örebro med 1-0 och senast fick man 0-0 hemma mot Landskrona. Anmärkningsvärt att man hållit nollan i fyra raka om man även räknar med avslutande försäsongsmatcherna.

Tankar om matchen och speltips

Under 2.5 mål @ 1.95 Betsson

Tycker det är givet att undern ska vara favorit här och tror vi även får det vid matchstart. Sundsvall har en mer defensiv taktik denna säsongen då man var bedrövliga bakåt under fjolåret, det har visat sig under inledningen med endast 1 mål och inte direkt många chanser skapade. Skövde har också visat på en enorm defensiv under inledningen och tror även det kommer vara fokus mot Sundsvall. Givet spel!

Lycka till vid rygg.

Mvh, Oliver

Skapa konto hos Betsson här!