7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
Match:
Hubert Hurkacz-Rafael Nadal
Spel:
Rafael Nadal
Odds:
2,02
Spelbolag:
Speedybet
Spelstopp:
11/05 – Tid ej fastställt
Axel Andersson
Publicerad: 10/5 2024 kl 12:48

Speltips: Hubert Hurkacz-Rafael Nadal

De stora tennisspelarna försvinner en efter en. Bara senaste veckan så har Diego Schwartzman och Dominic Thiem annonserat sina slutdatum. Rafael Nadal är även han inne på sista versen. Kan han lösa en titel i Rom?t

Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz har vunnit åtta av tio matcher på grus denna säsong, vilket vid första anblick inte alls ser tokigt ut. Dyker man dock ned i matcherna lite noggrannare så ser man att motståndet inte alls varit något att hurra över. Hurkacz har varit rätt stor oddsfavorit i de flesta matcherna och har genom sin serve vunnit många tighta set.

När Hurkacz stött på lite motstånd, så har han gått på pumpen. Hurkacz är i grund och botten inte särskilt bra på grus och det talar hans siffror från tidigare säsonger om. Polacken har i Rom aldrig tagit sig längre än tredje omgången på sina fem försök.

Rafael Nadal

Nuförtiden handlar det egentligen bara om en sak när det kommer till gruskungen Rafael Nadal. Hur mår han fysiskt? Enligt honom själv så kände han framsteg från turneringen i Barcelona till turneringen i Madrid. Just i Madrid i slutet av april så tog han sig till fjärde omgången där han Lehecka stod i vägen. Där fick Nadal spela två matcher på två dagar, vilket vara ett smärre problem just nu. Det slipper han nu.

I första omgången besegrade Nadal belgaren Bergs i tre set. Inga siffror som imponerar, men spelmässigt såg det helt okej ut. Nu väntar en matchbild mot Hurkacz där bollduellerna kommer att vara kortare och mindre slitsamma för gamle gode Rafa.

Speltips

Sjukt nog så har aldrig dessa två möts förut. Men det måste bara passa Nadal det här. Spelmässigt ska Nadal vara överlägsen på gruset, och med de kortare bollduellerna som Hurkacz spelar så bör det gynna Nadal och hans kropp. Jag köper inte alls att Hurkacz är favorit här så länge Nadals fysiska förmåga håller. Rafael Nadal spelas till oddset 2,02 hos Speedybet.

Signa upp hos Speedybet här och ta del av en oddsbonus upp till 1000 kr!

Rygga spelet här!