Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Liverpool-Aston Villa
Spel:
Under 3,5 Mål
Odds:
1,877
Spelbolag:
Pinnacle
Spelstopp:
03/09 – 15:00
Axel Andersson
Publicerad: 1/9 2023 kl 09:48

Speltips Liverpool-Aston Villa

Vilken söndag vi har framför oss! Tre väldigt ovissa matcher i Premier League står framför oss, och jag har valt att grotta ned mig i en av dessa! Valet föll på den intressanta matchen mellan Liverpool och Aston Villa, där skadeproblem och avstängningar är tydligt märkbara i hemmalaget!

Mittbacksproblem i Liverpool!

Liverpool kommer från vad som måste varit en av de mest dopaminhöjande poängen klubben tagit på länge. Liverpool befann sig förra söndagen i ett 0-1-underläge och med mittbacken Van Dijk utvisad efter 28 minuter på bortaplan mot Newcastle. Hemmalaget Newcastle försökte sedan spela av matchen, men blev bitna i baken när Nunez kom in och vände på matchen de sista 10 minuterna.

Liverpool har nu Van Dijk avstängd efter sitt röda kort. Missar matchen gör även Konate som är skadad. Detta betyder att Liverpool kommer att ställa Matip och Gomez som mittbackspar. Det som dock talar för det problemet är mindre än man kan tro är att Liverpools nya mittfält är mycket mer balanserat än tidigare. Endo, MacAllister och Szoboszlai är inte inkörda i Klopps kamikazefotboll.

Aston Villa blir att räkna med!

Aston Villa öppnade säsongen med att åka till St.James Park och förlora med 5-1. Sedan dess har man tagit två klara segrar mot Everton och Burnley. Aston Villa ser väldigt intressanta ut denna säsong och värvningen av Moussa Diaby ser ut att ha slagit rätt direkt. 

Ur svenskintresse så lär vi med stor chans få se Robin Olsen vakta buren under söndagen. Med Martinez på skadelistan så har Olsen fått vakta buren de senaste tre matcherna, och det har han gjort med bravur efter att han enbart släppt in ett mål. Under söndagen lär han få mer att göra, men formen är god inför stundande EM-Kval.

Speltips och tankar

Liverpool är ett lag som gärna spelar offensiv fotboll, och det ser vi på oddsen. Spelbolagen sätter ofta en lina på 3,5 mål när Liverpool spelar, och det ska vi utnyttja idag. Med Liverpools nya mittfält är man mer balanserade än tidigare och japanen Endo kan visa sig viktigare än trott. Trots att Liverpool har mittbacksproblem och en iskall Alexander-Arnold så köper jag inte den höga mållinan här. Jag väljer att spela U3,5 mål i matchen till oddset 1,877 hos Pinnacle.

Signa upp hos Pinnacle här och få tillgång till marknadens bästa odds!

Rygga spelet här!