7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
Match:
Luke Littler-Wessel Nijman
Spel:
Wessel Nijman +2,5 legs
Odds:
1,79
Spelbolag:
Speedybet
Spelstopp:
10/05 – 22:30
Axel Andersson
Publicerad: 10/5 2024 kl 10:43

Speltips: Luke Littler-Wessel Nijman

Europatouren i dart rullar vidare och denna helg tar vi oss till tyska Kiel! De flesta storspelarna finns med i startfältet och vi kan förvänta oss ännu en högkvalitativ tävling! Denna helg har vi även en svensk med, i form av Daniel Larsson!

Luke Littler

Ord är väl egentligen överflödiga för detta underbarn. Blott 17 år gammal så har han fått mer press på sig än någon annan, och han har hanterat den utmärkt. Han leder Premier League och är klar för slutspel, har vunnit på protouren, och har vunnit på europatouren.

Under gårdagen var Littler en bit under sin normala nivå, och det är han givetvis ursäktad för. Han tävlar allt som går att tävla och har väldigt få dagar i rad utan pilkastning för tillfället. Då han gör sitt första år på touren har han inte kommit upp i rankingen som krävs för att slippa första omgången på europatouren, så det är raka vägen från Premier League i Leeds igår, till Kiel idag.

Wessel Nijman

Wessel Nijman är en nederländsk spelare som det råder lite delade åsikter om. Som dartspelare håller han enormt hög klass. De senaste 12 månader är han topp fem i världen sett till 180s, och han hänger med alla spelare när det kommer till att kasta höga scores.

Nijman har dock varit i blåsväder. Trots sin blott 23-åriga ålder så har han redan hunnit avtjäna en avstängning på 2,5 år på grund av matchfixning. När han åkte fast så var han 20 år gammal och verkligen påväg uppåt i karriären. Nu har han börjat om igen, och är på väg upp. Underskattad spelare.

Speltips

Det går att argumentera för att Luke Littler är världens bästa spelare för tillfället. Därför borde man väl inte gå emot honom? Jodå, här finns förutsättningar. Först och främst är motståndaren Nijman i princip det värsta man kan få i en första omgång på europatouren. Nijman kastar höga scores och kommer hänga med Littler med all säkerhet. Lägg även till att Littler kastade i Leeds igår, och dessutom rätt svagt. Jag tror det är en större chans att Nijman kastar över sin normalnivå än att Littler gör det. Wessel Nijman +2,5 legs spelas till oddset 1,79 hos Speedybet. 

Signa upp hos Speedybet här och ta del av en oddsbonus upp till 1000 kr!

Rygga spelet här!