Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Mattia Bellucci-Maxime Cressy
Spel:
Maxime Cressy
Odds:
1,735
Spelbolag:
Pinnacle
Spelstopp:
15/09 – 21:00
Axel Andersson
Publicerad: 15/9 2023 kl 08:06

Speltips: Mattia Bullucci-Maxime Cressy

US Open är förbi och nu ska säsongen för spelarna ta sig in på sluttampen. Det återstår dock fortfarande ett par stora turneringar, där de allra bästa kommer att ställa upp. Det återstår även mängder av turneringar på Challenger-touren där spelarna sliter stenhårt för att ha råd med julklappar i vinter.

Mattia Bellucci i fin form

Mattia Belucci är en av många italienska spelare som dyker upp och vinner titlar. Visst borde man kunna önska att det skedde i Sverige någon gång också? Nåja, det är en annan diskussion. Bellucci vann en titel på Challengertouren förra veckan och är i fin form. Han vann turneringen som spelades på hardcourt med fina vinster över bland annat Broady och Machac.

Bellucci har definitivt inte haft fin form hela året utan har verkligen hittat den nu, från ingenstans egentligen. Innan denna titel så hade han som bäst varit i två kvartsfinaler detta år på Challengertouren. 

Cressy äntligen på gång igen!

Cressys säsong har varit ett misslyckande med stort m. Amerikanen har förlorat jämna matcher gång på gång och är nu rankad så lågt som 126 i världen efter att ha varit 31a. Nu har han dock hittat något. Cressy som är fransman i grunden spelar på hemmaplan denna vecka, och det märks tydligt att han har stödet på sin sida.

Cressy har tagit två fina segrar mot tufft motstånd denna vecka och det finns mycket positivt att hämta. Han servar väldigt bra och dubbelfelar minimalt. Han ser dessutom mycket bättre ut i det öppna spelet, och han vinner dessutom jämna set. Många tecken som gör Cressy farlig. 

Speltips och tankar

Maxime Cressy har en ranking som ljuger och han ska, och kommer vara en bit innanför topp 100 snart igen. Topp 100 kommer inte Bellucci vara på ett tag och man ska inte luras över hans form. Italienarens år har inte varit något succe och. Cressy har stor fördel av underlaget, av att matchen spelas kvällstid i Frankrike, och han är en bättre tennisspelare. Oddset är för högt och jag väljer att spela Maxime Cressy att vinna till oddset 1,735 hos Pinnacle.

Signa upp hos Pinnacle här och ta del av marknadens bästa odds!

Rygga spelet här!