Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match:
Nederländerna-Turkiet
Spel:
Nederländerna -0,755
Odds:
1,72
Spelbolag:
Expekt
Spelstopp:
06/07 – 21:00
em 2024 x spelcash
Axel Andersson
Publicerad: 6/7 2024 kl 10:04

Speltips: Nederländerna-Turkiet

Den sista kvartsfinalen under detta fotbolls-EM spelas mellan Nederländerna och Turkiet! Matchen sparkar igång 21:00 och Nederländerna kliver in som klara favoriter. Kan man hålla för trycket eller fortsätter Turkiet sin resa framåt?

Nederländerna

Nederländernas väg mot titeln ser bättre och bättre ut. Man tog sig till kvartsfinal genom att köra över Rumänien med 3-0 i vad som var EMs mest ensidiga match. Man avgjorde matchen väldigt sent, men det var aldrig någon fara på taket ändå. 

Nederländerna kommer till spel utan avstängningar och startelvan från åttondelsfinalen lär nog vara densamma. Backlinjen med Van Dijk, Ake och De Vrij fortsätter att vara extremt stabil och nationen har nog börjat drömma lite smått om guld.

Turkiet

Turkiet kommer från en väldigt stark seger mot Österrike i åttondelsfinalen. Men var den rättvis? Nja. Österrike skapade extremt många chanser i andra halvlek och Turkiet fortsätter att vara väldigt habila defensivt. Spelar man om matchen mot Österrike ett par gånger så vinner man inte många.

Hjälte i åttondelsfinalen blev mittbacken Demiral. Efter matchen handlade dock allt om de tecken han gjort efter matchen. Allt slutade med en avstängning och Turkiet saknar därav en av de viktigaste spelarna i laget. Turkiet saknar även Kokcu och Yuksek som båda är avstängda.

Speltips

Här tror jag att vi får den roligaste kvartsfinalen, i alla fall målmässigt! Turkiet har visat upp att man inte ligger på försvar utan bjuder upp till roliga tillställningar. Med tre avstängningar och ett starkt Nederländerna på andra sidan så tror jag dock resan tar slut. Turkiet har levt på en tunn linje ett tag nu, och idag smäller det av. Nederländerna -0,75 spelas till 1,72 hos Expekt.

Signa upp hos Expekt här och ta del av ett gratisspel på upp till 1500 kr!

Rygga spelet här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris