Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Nordic United – Örgryte
Spel:
Örgryte
Odds:
2.09
Spelbolag:
Nordicbet
Spelstopp:
19:00
Oliver Pihlström
Publicerad: 17/11 2023 kl 07:42

Speltips Nordic United FC – Örgryte (23/11)

Platserna till Superettan ska fördelas!

Där vi börjar med kvalmatchen mellan Nordic United och Örgryte som spelas i Södertälje.

Hemmalaget Nordic United slutade tvåa i Division 1 Norra, 3 poäng efter direkt uppflyttade Sandviken. Man har varit ett bra hemmalag hela säsongen (31 poäng/15matcher)och man kommer med full form inför detta möte då man har hela 8 raka segrar.

En spelare att hålla koll på i hemmalaget är Shhab som vann skytteligan i Division 1 Norra med hela 24 mål och är en ruskigt bra spelare som kommer spela högre upp nästa säsong oavsett om laget avancerar eller ej.

Örgryte avslutade Superettan starkt och tog två raka segrar vilket gjorde att man undvek direkt nedflyttning, jag tycker inte att man borde vara i kval heller om man ser till truppen. Bärkroth,Abraham,Sylisufaj är några av spelarna som är för bra för att spela i ett bottenlag i Superettan men Örgryte fick inte helt enkelt till det i år.

Tankar om matchen och speltips

Örgryte @ 2.09 Nordicbet

Jag tycker Örgryte är klasser bättre än Nordic United, man kommer från ett högre tempo hela säsongen och var tippade att vara på övre halvan av Superettan. Tränarbytet har gett effekt och jag tror helt enkelt bara att man är för tunga att möta för Nordic United.

Forza Örgryte!

Mvh, Oliver

Skapa konto hos Nordicbet här!