Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match:
Österrike-Turkiet
Spel:
Österrike att vinna
Odds:
1,93
Spelbolag:
Expekt
Spelstopp:
02/07 – 21:00
em 2024 x spelcash
Axel Andersson
Publicerad: 28/6 2024 kl 13:11

Speltips: Österrike-Turkiet

Hur viktigt är det att en trupp är väloljad där alla spelar för varandra? Österrike har visat under EM att man kan med rätt taktik, där alla gör sitt jobb, kan gå väldigt långt. Här väntar ett frejdigt Turkiet i en av de mest spännande åttondelsfinalerna på förhand!

Österrike

Österrike har under Ralf Rangnick gjort ett fantastiskt gruppspel! Efter att man förlorade en tight öppningsmatch mot Frankrike så har man besegrat såväl Polen som Nederländerna. Man har dessutom gjort det på ett övertygande sätt där man verkligen ser ett lag med en matchplan, som följs till punkt och pricka. 

Trots att de absolut största stjärnorna inte finns i Österrike, så ser man ut som ett av turneringens bästa lag än så länge. Laget har hamnat på den enklare halvan av lottningen och vem säger att de inte kan gå till final?

Turkiet

Turkarna har blandat och gett än så länge denna turnering. Man har gjort en hel del mål, men man släpper även till väldigt många chanser. Efter 3-1 mot Georgien och 0-3 mot Portugal så krävdes bara en poäng i sista omgången mot Tjeckien. 

Trots 1-0 mot Tjeckien, och spel med en man mer under stora delar av matchen, så var man inte långt ifrån ryka ändå. Det ihåliga försvaret gav Tjeckien en stor chans att ta ledningen med 2-1 i slutet av matchen. Tillslut kontrade dock turkarna in 2-1 och säkrade avancemang.

Speltips

Rolig åttondelsfinal väntar mellan två lag som båda lär se chansen. Bra lottning för båda lagen som nog drömmer om att gå långt. Jag ger dock Österrike den klart bättre chansen. Man har sett bra mycket mer stabil ut än Turkiet under EM och jag tror det blir den avgörande faktorn. Österrike har en bättre trupp som dessutom är väldigt bra ihopspelade. Jag tror Österrike utnyttjar denna lottning! Österrike att vinna spelas till oddset 1.93 hos Expekt.

Signa upp hos Expekt här och ta del av ett gratisspel värt upp till 1500 kr!

Rygga spelet här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris