Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match:
Portugal-Slovenien
Spel:
Portugal -1 asian
Odds:
1,67
Spelbolag:
Coolbet
Spelstopp:
07/01 – 21:00
em 2024 x spelcash
Axel Andersson
Publicerad: 28/6 2024 kl 12:36

Speltips: Portugal-Slovenien

Det finns många nationer som aspirerar om guldet i detta fotbolls-EM. En av dessa nationer är Portugal. Man har hamnat på den tuffa sidan av lottningen och i en eventuell kvartsfinal väntar Belgien eller Frankrike. Först och främst ska man dock ta sig an Slovenien!

Portugal

Som vanligt i fotboll så döms man efter sin senaste match. I Portugals fall var den allt annat än bra. Men hur mycket vikt ska vi egentligen lägga i den avslutande gruppspelsmatchen mot Georgien där man förlorade med 2-0? Inte mycket alls tycker jag. Laget roterades kraftigt och det var ingen prestation som lär återkomma i slutspelet.

Bortsett från sista matchen mot Georgien har man gjort ett fint gruppspel. 2-1 mot Tjeckien där man dominerade fullständigt följdes upp med en 3-0 seger mot Turkiet. Man kommer till åttondelsfinalen utan skador och avstängningar.

Slovenien

Slovenien är ett av de länder som tagit sig till åttondelsfinal utan att ha vunnit en enda match. 1-1 mot Danmark, 1-1 mot Serbien och slutligen 0-0 mot England var resultatraden i gruppspelet. Spelmässigt har man stått upp bra i denna grupp som i efterhand nästan får klassas som den sämsta.

I den sista gruppspelsmatchen mot England fick man försvara konstant. Det gjorde man fullt godkänt mot ett engelskt lag helt utan idéer. Nu kommer matchbilden bli densamma mot ett Portugal som är mycket mer välcoachat. 

Speltips

Portugal är ett av de lag som jag gillat vad jag sett av denna turnering. Givetvis var matchen mot Georgien en plump, men hur många från den elvan kommer vi se igen? Portugal är här för att plocka hem ännu ett guld och här kommer det inte sparas på något krut. Jag tror Slovenien får otroligt svårt att stå emot detta otroligt välspelande portugisiska lag. Portugal -1 asian spelas till oddset 1,67 hos Coolbet.

Signa upp hos Coolbet här och ta del av en oddsbonus på upp till 500 kr!

Rygga spelet här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris