Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Sheffield United-Newcastle United
Spel:
Newcastle United -1 asian handicap
Odds:
1,74
Spelbolag:
Noaccountbet
Spelstopp:
24/09 – 17:30
Axel Andersson
Publicerad: 22/9 2023 kl 08:53

Speltips: Sheffield United-Newcastle United

Denna söndag bjuder på en hel hoper av spännande matcher från Premier League! Derbyt mellan Arsenal och Tottenham är givetvis den matchen som sticker ut, men det är inte den vi ska ta oss an! Vi tar oss till Bramall Lane där Sheffield United redan är i stora bekymmer.

Kan Sheffield United hålla sig kvar? 

Sheffield United är en av årets nykomlingar i ligan, och som spelet ser ut just nu så blir det en kortvarig sejour. Sheffield United är det laget i ligan som efter fem spelade omgångar har förtjänat minst antal poäng. Man släpper till näst flest chanser i ligan, och bara Burnley har skapat färre målchanser.

Sheffield United har en stor saknad av förra årets bärande spelare i form av Ndiaye och Doyle. Den elva som ställs ut på banan just nu osar inte Premier League-klass direkt. Laget kommer till söndagens match med ett gäng skador och dessutom med en avstängning på anfallaren McBurnie. 

Formsvag Alexander Isak bänkas?

Newcastle har haft en konstig start på säsongen. Två starka segrar på hemmaplan mot Aston Villa och Brentford, två tuffa förluster på bortaplan mot Manchester City och Brighton. Däremellan hann man också med att tappa 1-0 till 2-1 på hemmaplan mot Liverpool med en man mer. Sex poäng är inte vad Newcastle hade tänkt sig, men med det tuffa spelschemat som varit får det ses som okej.

Newcastle kommer från en bortamatch mot Milan där man fick försvara sig till ett 0-0 resultat. Matchen spelades tidigt under tisdagen och laget har fått gott om återhämtning. Newcastle har gott om alternativ offensivt och det blir spännande att se vilken front trio Eddie Howe väljer här. Får Isak chansen från start eller blir Wilson?

Speltips och tankar

Det skiljer väldigt mycket mellan dessa två lag i högstanivå, lägstanivå, och allt däremellan. Newcastle är ett viktigt bättre lag än Sheffield United och jag tycker att man undervärderas något här. Newcastle har haft ett tufft spelschema inledningsvis och det är nu man ska börja plocka poäng. Sheffield United å andra sidan har haft ett par matcher mot bottenkonkurrenter där man visat sig väldigt svaga. Jag tror Newcastle vinner relativt enkelt mot Sheffield United oavsett om Isak eller Wilson startar. Jag spelar Newcastle -1 asian handicap till oddset 1,74 hos Noaccountbet.

Signa upp hos Noaccountbet här och få en oddsbonus på hela 2000 kr!

Rygga spelet här!