Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Spanien vinner matchen
Oliver Pihlström
Publicerad: 27/3 2023 kl 06:32

Speltips Skottland – Spanien

Två lag som kommer från starka premiärer – supertidig gruppfinal!

Skottland tar emot Spanien på Hampden Park i Glasgow och räkna med att det kommer vara ett rejält liv på arenan. Två lag som tog sig igenom respektive premiärer med 3-0 seger så spännande kamp att vänta!

Skottland

Krossade planenligt Cypern i premiären med 3-0 efter att Aston Villas John McGinn gett hemmalaget ledningen med 1-0 i första halvlek och sedan punkterade Untieds McTominay punkterat matchen med sina två mål i andra halvlek.

Skottarna har en rätt fin trupp med nämnde McGinn & McTominay, sedan har man ju även sin stora fixstjärna i Liverpools ytterspringare Andrew Robertson.

Vi kommer få se ett fysiskt, strikt och välorganiserat hemmalag som inte ska underskattas, merparten av startelvan spelar till vardags i Premier League och kommer verkligen göra det man kan för att störa Spanien här.

Spanien

Inte heller här var det något snack i premiären, 3-0 mot ett Norge som var grovt missgynnade av att Haaaland tvingades stå över.

Spanien gjorde det man skulle, inget snack om den saken men man fick även maximal utdelning egentligen då man inte skapade överdrivet mycket och sedan kunde även Norge med lite flyt fått in någon boll.

Kommer nog bli en lite liknanade match här ikväll för spanjorerna, man kommer spela med mycket boll och försöka flytta skottarna i sidled. Det man kunde önska lite mer är att spelare som Olmo till exempel bryter mönstret ännu mer för att få rörelse i motståndarnas försvar.

Speltips

Spanien @ 1,70 Betsson 

Även om jag smågillar Skottland så tycker jag Spanien har en bra chans här, lyckas man bara luckra upp Skottarnas försvar så kan det bli riktigt kul för de spelskickliga spanjorerna. Finns även på kartan att det är ett överladdat hemmalag med fansen i ryggen som kommer gå på lite hårdare och då öppnas ytorna upp för Spanien. Bra chans oavsett!

Rygga spelet på Betsson här!

Rygga spelet här!