Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Match:
Timrå – Frölunda
Spel:
Båda lagen gör två mål
Odds:
1,86
Spelbolag:
Leovegas
Spelstopp:
19:00
Oliver Pihlström
Publicerad: 11/9 2023 kl 08:52

Speltips Timrå – Frölunda

Äntligen SHL premiär!

Valt att lägga lite extra fokus på matchen Timrå – Frölunda och det är två lag som jag är tämligen övertygad om kommer sluta på Top 6 när vi väl summerar säsongen.

Timrå har i stort sett samma trupp som fjolåret, enbart nyförvärven Filip Hållander från Pittsburghs organisation och även målvakten Tim Juel som var en av de absolut bästa målvakterna i SHL under fjolåret. Timrå har ett av seriens absolut bästa målvaktspar!

I Frölunda har det hänt en hel del, största skillnaden är att ikonen Joel Lundqvist har lagt skridskorna på hyllan och sedan har även spelare som Borgman, Loui Eriksson och Ryan Lasch lämnat klubben bland många. Nyförvärven är dock rätt starka, Malte Strömwall är jag riktigt spänd att se och även att Carl Klingberg och Henrik Tömmernes kommit hem är riktigt intressant.

Speltips och tankar om matchen

Båda lagen för två mål @ 1,86 LeoVegas

Tycker det är en väldigt jämn match att bena ut, ser man på 1X2 marknaden så tycker jag Frölunda är rätt underspelad till 2,70 men har valt en annan marknad till premiären.

Jag gillar spelet att båda lagen gör två mål, bägge lagen har en stark offensiv och spelar en offensiv och rolig hockey.

Försäsongen är ingen jätte måttstock att gå efter men ser vi till Frölundas 8 matcher så har man gjort över två mål i samtliga matcher och det gäller även Timrå som gått 6/6 på försäsongen.

Kul att SHL är igång!

Mvh, Oliver

Rygga mitt spel på Leovegas!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris