7 miljoner i jackpot på helgens stryktips!

Till laget!

Ny bonus hos Snabbare.com – 100% av din insättning upp till 2000 kronor!

Hämta bonusen här!
1 Bournem. – Man United
 • 1
 • X
 • 2
2 Brentford – Sheffield U
 • 1
 • X
 • 2
3 Burnley – Brighton
 • 1
 • X
 • 2
4 Nottingham – Wolves
 • 1
 • X
 • 2
5 Birmingham – Coventry
 • 1
 • X
 • 2
6 Bristol C – Huddersfield
 • 1
 • X
 • 2
7 Hull – QPR
 • 1
 • X
 • 2
8 Ipswich – Mboro
 • 1
 • X
 • 2
9 Millwall – Cardiff
 • 1
 • X
 • 2
10 Preston – Norwich
 • 1
 • X
 • 2
11 Sheffield W – Stoke
 • 1
 • X
 • 2
12 Southampton – Watford
 • 1
 • X
 • 2
13 West Brom – Sunderland
 • 1
 • X
 • 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Stryktipset tips från Spelcash
Oliver Pihlström
Publicerad: 11/4 2024 kl 21:17

Stryktipset 13/4

Fredag den 13:e är en vedertagen otursdag. Lördagen den 13:e är Stryktipsets dag. Det firas med en fullspäckad fotbollsmeny med klassiska inslag från Premier League och The Championship. Burnleys och Nottinghams respektive kamper i högstaligans bottenträsk finns bland kupongens nervkittlande höjdpunkter. Som kronan på verket ligger jackpotten på 13 mille. Let’s get to it!

Spelstopp: 15:59

1. Bournemouth – Manchester United 1

Tanken var att Bournemouths busenkla spelschema skulle inkludera den gångna helgens resa till Kenilworth Road, men icke. Den fina poängsviten som Körsbären äntrade kampen med fick ett abrupt slut när Andoni Iraola och hans mannar föll med uddamålet (1-2). Att ställas mot Manchester United direkt efter låter kanske som en mardröm, men The Red Devils är inget motstånd att frukta i det skick som de befinner sig i för stunden. Undantaget dubbla dueller mot Liverpool har Erik ten Hags mannar varit helt under isen. Även i den första halvleken mot Pool blev Casemiro och grabbarna utspelade efter noter, men på något vänster lyckades de kriga sig tillbaka till 2-2. Fin värdespik till vänster!

2. Brentford – Sheffield United 1

Det är svårt att få grepp om Brentford. Superinsatsen mot Manchester United borde resulterat i en slakt, men det blev bara 1-1. Mot Brighton hade Bina istället en rejäl skopa flyt (0-0), för att stå upp med den äran mot Aston Villa häromsistens (3-3). Backskadorna oroar och Pinnock är ett osäkert kort, men nu är utmanarna desto svagare. Sheffield Uniteds chanser till ett nytt kontrakt är blott matematiska. Ett tag såg det ut som att The Blades taktade mot ett bottenrekord, men med hjälp av Breretons målnäsa har SU plockat några poäng här och var. Det attraktiva krysset tar plats bredvid ettans sida. Mer än så behövs inte.

3. Burnley – Brighton 2

Burnley har blivit mer pragmatiska under våren och som följd börjat plocka lite fler poäng. Mycket pekar dock på att det redan är för sent, inte minst efter den gångna helgens nederlag i sexpoängsmatchen mot Everton (0-1). Turf Moor gästas nu av Brighton, som den långa skadelistan till trots blixtrar till då och då. 0-3-förlusten mot Arsenal, där Fiskmåsarna bara kunde sträcka upp händerna och erkänna att motståndarna var bättre, var inte ett sådant tillfälle. Här ska De Zerbis bolltrillande boys emellertid vara numret större. Går tvåan att få till priser i trakterna av 50-strecket är det läge att plocka fram spikpistolen.

4. Nottingham – Wolverhampton 1

I en halvlek hängde Nottingham med målmässigt mot Tottenham, därefter blev det tuffare (1-3). I och med Lutons seger är det nu bara målskillnad som håller Forest på säker mark. Ska sådant förbli fallet måste det bli poäng i matcher som denna, hemma på City Ground. I truppen finns onekligen tillräckligt mycket kvalitet för att Espírito Santos gäng ska kunna lösa kontraktet. Matheus Cunha inledde på kvisten när Wolverhampton föll mot West Ham (1-2). Han kan mycket väl vara tillbaka från start här, men utan lekkamraterna Hwang och Neto är brassen inte alls samma stora hot. Dra från höger.

5. Birmingham – Coventry X

Vägen till att bli kontraktsräddare ser ut att bli knixigare än väntat för Gary Rowett. Hemma på St. Andrew’s har Birmingham tidigare visat prov på stor trygghet, vilket länge såg ut att bli vad som håller dem kvar i andraligan. I takt med att poängtakten avtagit inför de egna fansen har också osäkerheten kring kontraktet växt. Detta West Midlands-derby är en nyckel. Coventry jagar Norwich på sjätteplatsen, en jakt som 1-2 mot Southampton försvårade. Haji Wright stegade fram och brände en straff efter tio minuter, vilket skulle komma att bli ödesdigert. När spelvärdet lär landa i väst nyttjas hela brädet.

6. Bristol City – Huddersfield 2

Att plocka bort Bristol City på onsdagens Topptips-kupong lockade. The Robins hade visat tecken på att vara utcheckade, inte minst mot Sunderland (0-0) där det var spel mot ett mål. Då visade Conway, Mehmeti och övriga att det visst fanns lite bränsle kvar i tanken. 5-0 mot Blackburn var ord och inga visor, men som följd streckas Mannings mannar till skyarna när en baksmälla dessutom hägrar. Huddersfield tog två kliv tillbaka senast mot Preston, där ledningsmålet strax före halvtidsvilan blev tändvätska för motståndet. Ju längre tillställningen led, desto mindre hade The Terriers att sätta emot. Desperationen talar här på Ashton Gate, där motivationen gör att X2 framstår som ett häftigt drag.

7. Hull – QPR 1

Frustrationen var påtaglig i Hull-lägret efter onsdagens underhållande 2-2-match mot Middlesbrough. Philogenes skruvade inlägg hittade in vid bortre stolpen och Seri nyttjade ett målvaktsmisstag på bästa sätt, men det räckte alltså inte till mer än en pinne. Därmed blir resterande del av säsongen troligen en transportsträcka för Tigrarna. Detsamma gäller för QPR, som också fick nöja sig med en pinne senast mot Plymouth, men som inte lär vara alltför nedslagna över det. Både Cifuentes och hemmatränaren Rosenior gillar possession, men i synnerhet den sistnämnda har skruvat upp direktheten mot slutet. Det räcker hela vägen på MKM Stadium, där ettan är något av en åsnespik.

 8. Ipswich – Middlesbrough X

Är det nerver som ger sig till känna i Ipswich-lägret? East Anglian Derby lever sitt eget liv och förlusten där är inget att dra några stora växlar av. 0-0 hemma mot ett utcheckat Watford var desto mer oroväckande. Hyllade McKenna måste få ny fart på offensiven snarast. Annars är risken att Leeds och Leicester drar ifrån och förpassar Traktorpojkarna till ett ovisst playoff. Middlesbrough fick en drömstart borta mot Hull, då brännhete Emmanuel Latte Lath nyttjade sin speed och rann igenom redan i den fjärde minuten. Seny Dieng i kassen blandade otroliga räddningar med att ge över taktpinnen till motståndarna. Finn Azaz såg till att omställningsskickliga Boro fick med sin en pinne. Carricks gäng trivs utmärkt med matchbilder där exempelvis Latte Lath kan ligga på rulle. X2 prioriteras, heltäckt är att föredra.

9. Millwall – Cardiff 1

Vi flaggade för att Millwalls ultradefensiva kamp-approach skulle kunna bära frukt mot Leicester. Så blev också fallet. Neil Harris och hans mannar överlät bollinnehavet till serieledarna, utan att släppa till särskilt många heta chanser. Istället blev Lejonens Hull-lån Ryan Longman matchens enda målskytt med individuell prestation av yppersta snitt. Matchbilden mot Cardiff kommer att vara annorlunda. Inte heller walesarna har några större ambitioner när det gäller att ta tag i bollen och åstadkomma någonting kreativt. 1-0-segern mot Birmingham var ett sömnpiller och samma sak är att vänta på The Den. En arena som The Bluebirds ska vara nöjda om de lämnar med en pinne. 1X räcker.

10. Preston – Norwich 2

Generellt sett har Prestons framgång under säsongen varit oförtjänt, men om tisdagens komfortabla 4-1:a mot Huddersfield fanns inte mycket att säga. Inhopparen Milutin Osmajic hängde ett äkta hattrick inom loppet av åtta minuter och blir nu svår för Ryan Lowe att hålla utanför elvan. Svårighetsgraden på motståndet trappas upp i denna blytunga batalj i striden om playoff. Josh Sargent kan inte sluta göra mål för Norwich. Mot Sheffield Wednesday öppnade han målskyttet och när The Canaries befann sig i en 2-0-ledning med timmen spelad valde Wagner att låta stjärnan vila. Kanske var det fel beslut. Norfolk-gänget tappade till 2-2 och är ett jagat byte. Av lagen som beträder Deepdales matta är gästerna det klart bättre. Tvåan singlas såvida den stannar under 40 procent.

11. Sheffield Wednesday – Stoke X

Spelmässigt fanns en hel del övrigt att önska av Sheffield Wednesdays insats mot Norwich. Den kämpaglöd som Ugglorna visade upp i tisdagens duell på Hillsborough var emellertid beundransvärd på alla sätt och vis. Danny Röhl tilltog drastiska åtgärder med sitt kvadrupelbyte i halvtid. In kom bland annat Will Vaulks, som spelade fram till bägge baljor när SWFC räddade en ovärderlig pinne. Stoke hade möjlighet att ta ett stort kliv bort från bottenträsket med poäng mot Swansea, men Schumachers maskineri gick på tomgång. 0-3 i baken och fortsatta nerver inför avslutningen. En tillknäppt tillställning ligger nära till hands. Krysset tar täten och med ettan vid dess sida ska den gröna bocken vara löst.

12. Southampton – Watford 1

Vinner Southampton de två fighter som de har tillgodo på Leeds och Ipswich, ja då är det bara fyra pinnar som skiljer upp till en direktplats. Tufft, men inte omöjligt. 2-1 mot formstarka Coventry var ett nödvändigt steg på vägen, där Ché Adams spelade en central roll. Nu väntar Watford, som har uppträtt inspirerat under Cleverley, men som inte har något att spela för och inte ska ha mycket att sätta emot, särskilt inte när skadade Ken Sema är ett stort frågetecken. Trots risk för överstreckning är ettan en singel att luta sig mot när Martins manskap öser på.

13. West Bromwich – Sunderland X

När konkurrenterna tappade poäng steppade West Bromwich upp och kopplade ett fast grepp om en playoff-plats. Eller, steppade upp och steppade upp. De ställdes mot hopplösa Rotherham. Corberáns mannar hade kunnat vinna mot The Millers med förbundna ögon och som väntat fanns ingen nerv i 2-0-segern. Mot lag som blir kvar i The Championship även kommande säsong har WBA haft större problem mot slutet och någon given vinst är det inte tal om när Sunderland står på andra sidan. The Black Cats bjöd fansen som tagit sig till Elland Road på en av säsongens absolut bästa försvarsinsatser. Att matchen, som sammanlagt innehöll mindre än 0,5 Expected Goals, slutade 0-0 var både logiskt och en fjäder i hatten för Mike Dodds. När ettan överstiger 60 prollar rullas heltäckningsmattan ut.

Spiken! – Southampton

Watford ligger och jäser i sitt vakuum i mitten av tabellen. Cleverley-effekten i all ära, men borta mot ett Southampton med fortsatt vittring ska Getingarna inte ha någonting att komma med. Säker spiketta.

Skrällen! – Middlesbrough

Med vindsnabbe Emmanuel Latte Lath i högform kan Middlesbrough luta sig tillbaka och gå på kontring när Ipswich flyttar fram och går all in för att behålla alla tre poäng på Portman Road. Den lågt streckade högersidan måste med.

Till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100