Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
1 Brighton – Newcastle
 • 1
 • X
 • 2
2 Chelsea – Nottingham
 • 1
 • X
 • 2
3 Burnley – Tottenham
 • 1
 • X
 • 2
4 Brentford – Bournem.
 • 1
 • X
 • 2
5 Coventry – Watford
 • 1
 • X
 • 2
6 Ipswich – Cardiff
 • 1
 • X
 • 2
7 Leicester – Hull
 • 1
 • X
 • 2
8 Leeds – Sheffield W
 • 1
 • X
 • 2
9 Middlesbrough – QPR
 • 1
 • X
 • 2
10 Plymouth – Blackburn
 • 1
 • X
 • 2
11 Rotherham – Norwich
 • 1
 • X
 • 2
12 Stoke – Preston
 • 1
 • X
 • 2
13 West Brom – Huddersf.
 • 1
 • X
 • 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Stryktipset tips från Spelcash
Johan Sunnanängs
Publicerad: 31/8 2023 kl 12:09

Stryktipset 2/9

Det har blivit dags för septembers första Stryktips, som utöver ett läskande matchutbud även är lastat med en mastig jackpot på hela 13 miljoner. Bland höjdpunkterna finner vi den sena tillställningen i Brighton och en trappa ner står en tidig ångestpuck på agendan när Boro och Rangers går i klinch. Nu blir det åka av!

Spelstopp: 15:59

1. Brighton – Newcastle 2

Brighton gick i West Hams gillrade fälla och trots ett massivt spelövertag var det motståndarna som nätade gång efter annan. 1-3 var månne ett välbehövligt uppvaknande för det skönspelande laget från sydkusten, som fått lite väl bra betalt i bägge sina inledande 4-1-vinster. Newcastle gjorde väldigt mycket rätt när Liverpool hälsade på, men fick ändå inte med sig någonting. Gordon var synnerligen pigg och gjorde ledningsmålet, men två sylvassa kontringar såg till att Skatorna landade hårt i boet. Här ska Guimarães och Tonali vara överlägsna på mittplan, vilket lägger grunden för en rolig lördagskväll för Eddie Howe. På en jämnstreckad bräda är tvåan en riktigt fräck värdespik.

2. Chelsea – Nottingham 1

Om 3-0 mot Luton var ett kvitto på att Chelseas toppgubbar med Sterling i spetsen håller hög klass, så var den knappa 2-1:an mot Wimbledon ett än tydligare dito på att bredden är under all kritik. Det krävdes ett Enzo-inhopp för att lösa biffen, men nu när det ordinarie manskapet är tillbaka kommer det naturligtvis se annorlunda ut. Så slarvigt som passningsspelet i backlinjen stundtals sett ut känns det ändå vanskligt att helt räkna bort Nottingham. Awoniyi är en av ligans hetaste omställningsspelare och de senaste rapporterna gör gällande att bisittaren Brennan Johnson ser ut att bli kvar i Forest. Att inkludera rensarkrysset vid sidan av ettan är ingen dum idé.

3. Burnley – Tottenham 2

Klassförvärvet Zeki Amdouni presenterade sig på allvar för supportrarna när han ordnade Ligacup-avancemang för Burnley mot Nottingham. Det hela verkar emellertid ha blivit dyrköpt, med skador på bland annat nyförvärvet Aaron Ramsey och Hjalmar Ekdal, den senare vad det verkar av det allvarligare slaget. Tottenham har fått ett rejält ansiktslyft av Ange Postecoglou. Även om det inte syntes lika tydligt när laget ställde ut reserverna mot Fulham och föll efter straffar så finns en annan höjd i det egna spelet än i föregående upplagor. För det finns inte minst James Maddison att tacka. I en förmodat målrik historia agerar tvåan utgång med ettan som primärt komplement.

4. Brentford – Bournemouth 2

Det mesta gick enligt plan för Brentford när de ställdes mot Crystal Palace. Yttern Schade målade tidigt och därefter kunde bina, med hjälp av några fina parader signerade Mark Flekken, kontrollera matchen. Ett totalhaveri i mitten av andra halvlek kostade emellertid segern och The Bees fick nöja sig med 1-1. Nu väntar ett lurigt och svårbedömt motstånd i form av Bournemouth. Körsbären gick på en mina mot Tottenham (0-2), men såg precis som mot Liverpool giftiga ut i sina framstötar. Solanke gör mycket på egen hand och även Semenyo har visat framfötterna så långt. Den värdemässigt fina högersidan lockar mest och ettan kan gott lämnas därhän.

5. Coventry – Watford 1

Coventry grämde sig nog en aning efter att hemmamötet med Sunderland slutat lika på noll. Med det sagt var det ännu en i raden av fina prestationer från de himmelsblåa, och framför allt var det en högintressant start på Yasin Ayaris lånesejour. Gott om speltid är att vänta för AIK:s gamla guldklimp, kanske redan här. Watford var tämligen överlägsna mot Blackburn, men kunde inte sätta pricken över i:et. Mileta Rajovic byttes in tidigt i den andra halvleken, utan att lyckas hitta nätmaskorna. Här väntar en tuff utmaning för The Hornets, där ettan är ett intressant spikalternativ.

6. Ipswich – Cardiff 1

Ipswich kan inte anklagas för att ha gjort en blygsam entré i andradivisionen. Offensiven med Broadhead och Chaplin har varit lika framgångsrik som i League One och nu väntas dessutom George Hirst vara tillbaka efter att ha missat mötet med Leeds. Där var Traktorpojkarna återigen riktigt fina, om än slarviga bakåt (3-4). Även om Iké Ugbo stundom blixtrat till i inledningen är det långt ifrån samma spets hos Cardiff som hos det föregående motståndet. Segern hemma mot Wednesday satt långt inne och här är en betydligt mer reserverad matchplan att vänta. 1X låser in den gröna bocken.

7. Leicester – Hull X

Leicester står ensamma på maximala tolv pinnar, men fick kriga oväntat hårt för att sänka Rotherham (2-1). Oväntad matchvinnare den gången blev den egna produkten Kasey McAteer, men att han ska fortsätta leverera på det sättet kan Russell Martin inte räkna med. En stor faktor inför detta möte på King Power Stadium är huruvida ankaret Ndidi blir kvar i Rävarnas gryt. I skrivande stund känns det mycket tveksamt. Hull fortsätter transformationen mot att bli ett mer spelande lag. Mot Bristol City (1-1) innebar det i praktiken att Tigrarna förde spelet, men också att de ibland tog sig vatten över huvudet och nog skulle ha gått på pumpen. Kan den uppskrivna Philogene-Bidace-värvningen slutföras adderas ett potent omställningshot till bland annat Delap och Connolly. Högersidan rensar friskt och måste inkluderas.

8. Leeds – Sheffield Wednesday X

Piroë, Gnonto, Sinisterra och Rutter. En offensiv uppsättning som sett till namnkunnighet är för bra för The Championship, och där alla dessutom hittade nätmaskorna i popcornmatchen mot Ipswich (4-3). I ärlighetens namn var motståndarna dock snäppet vassare, och spelmässigt har Daniel Farke ett och annat att jobba med. Detsamma gäller för Xisco Munoz. Den hårt kritiserade coachen har så långt rattat Sheffield Wednesday till fyra raka torsk. Den snöpliga 1-2-förlusten mot Cardiff var det närmaste laget kommit, men den andra halvleken var sannolikt den bästa som Ugglorna presterat så långt. Benhård streckning i väst förpliktigar en helgardering på Elland Road.

9. Middlesbrough – QPR 1

Michael Carrick har sovit bättre om natten än vad han gör just nu. Middlesbroughs tränare har ett högt anseende efter vårens framgångar, men att hans bygge går segerlösa i ligaspelet är naturligtvis inte optimalt. 3-1-vinsten mot Bolton i Ligacupen var ett kliv i rätt riktning och den rappe anfallaren Emmanuel Latte Lath går från klarhet till klarhet. Det gör sannerligen inte QPR. Insatsen mot Saints var en av säsongens bättre, och då hade The Hoops bara 25 procent bollinnehav. Att de blir utspelade efter noter är att vänta och hela vägen upp till 60-strecket är singelettan given.

10. Plymouth – Blackburn 1

Plymouth föll dråpligt mot Birmingham trots att Ryan Hardie hittade nätet ånyo. De frejdiga nykomlingarna bjussar ofta på öppna matchbilder och gav Saints en ärlig match senast det begav sig hemma på Home Park. Blackburn bör således absolut inte vara någon övermäktig uppgift. Jon Dahl Tomasson sussade sött efter att hans Rovers i stort sett nätat på avspark mot stackars Harrogate. 8-0 är en usel reflektion av lagets faktiska offensiva kunnande, som i ärlighetens namn är ganska begränsat i väntan på Arnór Sigurdssons läkkött. Måla från vänster.

11. Rotherham – Norwich 2

Kanske var det Viktor Johanssons enorma betydelse mellan stolparna som blev allra tydligast när Rotherham gavs respass med besked ur Ligacupen. När svensken satt på kvisten skrevs siffrorna till förnedrande 1-6 och när försvaret inte sitter för The Millers kommer poängen att lysa med sin frånvaro. Nästa spetsiga gäng att stå på andra sidan är Norwich. David Wagner har sannerligen fått offensiven att flyga och även om Josh Sargent offrade ett par månaders vakans för att sätta 1-0-målet är arsenalen mycket välfylld. Håll ett extra öga på Jonathan Rowe, för fortsätter yttern på inslagen väg spelar han inte Championship-fotboll efter januarifönstret. Tvåan står stadigt på egna ben.

12. Stoke – Preston 1

Utan inblandning från succéförvärvet André Vidigal studsade Stoke tillbaka från helgens nederlag mot Millwall med en regelrätt slakt av Rotherham. Den avige algeriern Mehdi Léris noterade för 1+1 i startdebuten och adderar ytterligare ett offensivt hot till en redan vass uppsättning. Prestons finfina start fortgick i och med vändningen till 2-1 mot Swansea, efter att Duane Holmes visat framfötterna ånyo. Det vore emellertid förvånande om The Lilywhites inte föll tillbaka, och i krukmakarland lär de få det hett om öronen. Ettan spikas upp till 55 procent.

13. West Bromwich – Huddersfield X

4-2 mot Middlesbrough är siffror som inte nödvändigtvis ska tas på för stort allvar. Det var de fyra skott som West Bromwich mäktade med att skjuta på motståndarmålet och alla råkade gå in. Corberán har i verkligheten inte alls fått till offensiven i Daryl Dikes frånvaro och kommer få kriga för poängen när Huddersfield kommer till The Hawthorns. The Terriers läckte som ett såll mot Norwich och gick följaktligen på en rejäl mina (0-4). Offensivt skapades en del och att Neil Warnocks gubbar ska nypa poäng här är absolut inte uteslutet. Helgardera den etta som väntas skjuta i höjden procentuellt.

Spiken! – Middlesbrough

Med ny luft i lungorna efter det sena avgörandet mot Bolton tar sig Middlesbrough an vad som kanske är seriens sämsta lag. Latte Lath hänger minst en när Boro gör processen kort med QPR.

Skrällen! – Bournemouth

Brentfords fina facit på hemmagräs innebär att överstreckning till vänster är garanterat. Bournemouth har visat fina tendenser i bägge kamper så långt och lågt streckade X2 är måsten i västra London.

Till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100