Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
1 Burnley – Man United
 • 1
 • X
 • 2
2 Brentford – Everton
 • 1
 • X
 • 2
3 Crystal Palace – Fulham
 • 1
 • X
 • 2
4 Luton – Wolverhampton
 • 1
 • X
 • 2
5 Ipswich – Blackburn
 • 1
 • X
 • 2
6 Leeds – Watford
 • 1
 • X
 • 2
7 Leicester – Bristol City
 • 1
 • X
 • 2
8 Mboro – Southampton
 • 1
 • X
 • 2
9 Plymouth – Norwich
 • 1
 • X
 • 2
10 Rotherham – Preston
 • 1
 • X
 • 2
11 Swansea – Sheffield W
 • 1
 • X
 • 2
12 West Brom – Millwall
 • 1
 • X
 • 2
13 BP – Norrköping
 • 1
 • X
 • 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Stryktipset tips från Spelcash
Oliver Pihlström
Publicerad: 21/9 2023 kl 22:33

Stryktipset 23/9

Veckans Stryktips tar avstamp på Turf Moor, där ett Manchester United i fritt fall är i desperat behov av att känna segerns sötma. Bland övriga gottebitar på menyn hämtas lejonparten från The Championship där Ipswich och Preston ångar på utan hejd…eller? Jackpotten ligger på 14 millar dagen till ära och siktet är inställt. Let’s go!

Spelstopp: 15:59

1. Burnley – Manchester United 2

Burnley, som tippades vara den klart piggaste nykomlingen och spåddes kunna etablera sig på nytt i det engelska finrummet, har fått en motig start. Kompanys fotboll manglade Championship men steg för steg har han fått backa från de idéer som gjorde laget så framgångsrikt i fjol, eftersom det kostat för dyrt mot avsevärt skickligare motstånd. Utan den vindsnabbe Foster försämras chanserna betänkligt. På något vänster känns det som att Manchester United gick stärkta ur förlusten mot Bayern. Casemiro visade att han trots halvdan fysisk status är de stora matchernas man. Att bland annat han kliver fram i denna mörka tid är nödvändigt för att The Red Devils säsong inte ska gå i stöpet. Här inleds vändningen – spikad tvåa!

2. Brentford – Everton X

Brentfords förlustnolla spräcktes på St. James’ Park. Ett straffmål i baken sköt The Bees i sank och de förmådde aldrig att kravla sig upp. Än värre är vänsterbacken Rico Henrys knäskada. Mads Roerslev som byttes in i hans ställe senast är en ordentlig nedgradering och det skapar huvudbry för coach Frank. Everton ska inte plocka poäng mot Arsenal (0-1), men med blott en inspelad pinne så långt är det lätt att förstå varför paniken börjar krypa sig på The Toffees. Tills de nya ägarna eventuellt öppnar lädret i januari är det upp till Beto att vara en enmansorkester. Denna utmaning torde passa de blåklädda gästernas parkerade buss ganska bra, och med en etta som lär landa en bra bit över 60-strecket rullas heltäckningsmattan ut.

3. Crystal Palace – Fulham 1

Crystal Palace föll ihop i slutskedet borta mot Aston Villa. Kanske var det för att Roy Hogdson inte fanns vid sidlinjen på grund av sjukdom, men den mer rimliga förklaringen är Marc Guehis lårskada som han ådrog sig under landslagssamlingen. Skulle han finnas tillbaka i mittlåset här är det en enorm boost. Fulham gjorde på nytt en slät figur mot Luton, där The Cottagers inte skapade särskilt mycket mer än Carlos Vinícius balja. Leno och Palhinha räddar laget från att falla ur ramen fullständigt och kan möjligen bärga en pinne här. 1X är ett lås.

4. Luton – Wolverhampton 2

Luton är, i hård konkurrens med Sheffield United, ligans sämsta lag. Inget annat var att vänta på förhand, men dessvärre finns det ingenting som pekar på att Hattarna blir långvariga i finrummet. Insatsen mot Fulham var inte mycket att hurra för och det råder helt enkelt kvalitetsbrist på det allra flesta positioner. Detsamma går inte att säga om Wolves. Två excellenta prestationer mot Manchester United och Liverpool har genererat noll pinnar. 1-3 senast mot Pool var produkten av riktigt uselt försvarsspel i den andra halvleken, men resultattavlan kunde sett helt annorlunda ut om chanserna som Neto vaskade fram i första förvaltats. Spiktvåan gillas!

5. Ipswich – Blackburn 2

Att Ipswich var något annat än en vanlig nykomling gick att avläsa från de fenomenala underliggande siffrorna från i fjol, men att det skulle gå så här bra vågade de nog inte ens själva hoppas på. När Broadhead satt på bänken mot Saints (1-0) klev Chelsea-lånet Omari Hutchinson in istället och levererade som han aldrig gjort annat. Risken finns dock att värdarna stöter på patrull mot ett underskattat Blackburn. Rovers hyllades av motståndartränaren efter 1-3 mot Sunderland, ett resultat som speglade matchbilden synnerligen illa. I Gallaghers befarade skadefrånvaro kan Markanday och Leonard få utrymme att skina. Ettan kommer att bli överdrivet populär och då vänds andra kinden till. X2 liras!

6. Leeds – Watford 1

Leeds har en ruskigt stark offensiv som utgjorde hela skillnaden när Millwall stod på andra sidan och som inte var långt ifrån att få utdelning på nytt i första halvlek mot Hull. Rodons röda kort tidigt i den andra halvleken fick Daniel Farke att prioritera defensiven, vilket gjorde att Påfåglarna ändå löste ett kryss (0-0). En helt annan laddning är att vänta nu när de återvänder till Elland Road. För Watford blev Mileta Rajovic mållös mot West Bromwich och trots en ihärdig forcering stod sig 2-2 på tavlan från mitten av den första halvleken och hela vägen in i mål. Här ska The Hornets inte hänga med i värdarnas tempo. Ettan kan gott lämnas allena.

7. Leicester – Bristol City 1

Leicester spände musklerna på nytt och sänkte Norwich efter bidrag från Kasey McAteer och Kelechi Iheanacho. Hermansen mellan stolparna inger en trygghet som Rävarna saknade under hela den gångna säsongen och det gör att de högklassiga offensiva ytterbackarna får större frihet. Kvaliteten är inget att hymla om, däremot finns det gränser för vilket favoritskap de rimligen kan axla. Bristol City ska absolut inte underskattas. 4-1 mot ett förvisso roterat Plymouth var enkelt löst av The Robins, som dessutom kunde kosta på sig att vila Andreas Weimann. Planen är att han ska medverka under lördagen och då är besökarna långt ifrån chanslösa. Måla från väst och allra helst tvärs över.

8. Middlesbrough – Southampton 1

Det vill sig inte för Middlesbrough. Efter den starka våren sågs de som en av huvudkandidaterna till uppflyttning, men ett par tunga tapp har gjort att Boro tappat all sin slagstyrka. Carrick har gått från statyläge till snudd på sparken med de usla resultaten, men så dåligt har spelet inte varit. Southampton har gått ned sig betänkligt efter tiki-taka-starten och Russell Martin är en annan man som är pressad. Förväntningarna är enorma nere på sydkusten, men i ärlighetens namn har mittlåset med Bednarek och Holgate varit katastrof. De petades mot Ipswich (0-1), men även City-lånet Harwood-Bellis behöver en inkörningsperiod. Spelvärdet lär landa till vänster och den fräcka spikettan testas på Riverside.

9. Plymouth – Norwich 1

Plymouth kostade på sig en massiv och lite märklig rotation borta mot Bristol och den klara förlusten kan inte ha kommit som en chock för coach Schumacher. Tanken är månne att poängen ändå ska plockas på Home Park och att nyckelspelare som Whittaker och Hardie behövde vila. Mot trötta Norwich-ben som förgäves gav allt för att få med sig ett resultat mot Leicester (0-2) är det inte omöjligt att det ger utdelning. Wagners framtunga boll har gjort gästerna till seriens kanske offensivt skickligaste. Trots sannolik frånvaro på Barnes är det svårt att se Kanariefåglarna gå mållösa från två raka. Gubbgarderingen (etta-tvåa) lämpar sig väl för uppgiften.

10. Rotherham – Preston 1

Låt oss börja med att konstatera det uppenbara. Rotherham är ett riktigt pisslag. Det var The Millers hela förra säsongen då kontringsspel samt storspel från Viktor Johansson räddade deras skinn och det är de även i år. Det hindrar inte värdarna från att vaska fram fina insatser, som den mot Norwich (2-1). Preston kan inte slappna av och kan verkligen inte ställa ut skorna på denna smått obehagliga bortatripp. Defensiven räddade en blek insats ännu en gång mot Birmingham (2-1), men The Lilywhites är inget lag som har i den absoluta toppen att göra. 1X prioriteras!

11. Swansea – Sheffield Wednesday X

Det dryper av ångest i Swanseas hemmaborg när två lag utan seger gör upp. Kanske ska en av sviterna brytas, kanske kommer rädslan att förlora vara större än viljan att vinna. Värdarna och tränare Duff var inte långt ifrån att bräcka segernollan mot QPR, men föll tillbaka lite väl mycket mot slutet och tappade in en sen kvittering. Sheffield Wednesday hade också kommandot i sitt möte med Middlesbrough och sprattlade till i den första halvleken. Det skulle eventuellt komma att glida Ugglorna ur händerna och inte heller den gången fick Xisco segerjubla. Här är det inte läge att snåla med tecknen. Högersidan går först även om 1X2 är att föredra.

12. West Bromwich – Millwall 1

Utan att skapa särskilt mycket av värde säkrade West Bromwich ett nytt kryss på bortagräs genom två snabba baljor i den första halvleken mot Watford, däribland en frisparksläckerbit signerad John Swift. Corberán var nog inte helt missnöjd med en pinne sett till hur matchen såg ut. Däremot vill han få ut betydligt mer i det egna spelet med boll, inte minst hemma på The Hawthorns. Millwall ska vara ett tacksamt byte även om det lossnade mot Rotherham (3-0) efter Ryan Longmans första kasse i det blåa stället. Det har inte sett bra ut för Lejonen, som är alltför beroende av Zian Flemming och inte har rosat marknaden de senaste gångerna de begett sig ut på resande tass. Ettan klarar sig utmärkt ensam.

13. Brommapojkarna – IFK Norrköping 2

Brommapojkarna har all anledning att se sig nervöst om i tabellen. Trots den fina starten för de nederlagstippade nykomlingarna har det nu, mycket tack vare den märkliga 3-4-matchen mot Varberg, blivit så illa att en förlust här kan innebära negativ kvalplats. Orutinen lyser igen i många aktioner och det kan bli kostsamt här. IFK Norrköping får tillbaka Anton Eriksson jämfört med plattmatchen mot Mjällby (0-2), och han sprider till skillnad från många andra defensiva Peking-figurer ett lugn till sin omgivning. En bättre insats från Totte Nyman bör åtminstone generera poäng för gästerna. Måla från höger.

Spiken! – Wolverhampton

Det är klasskillnad på Kenilworth Road. Wolverhampton kanske inte är det spetsigaste laget, men lira kan de och förr eller senare kommer utdelningen. När Pedro Neto vänder ut och in på alla Hattar och serverar Hwang, Cunha eller någon annan en öppen kasse går det inte att missa.

Skrällen! – Rotherham

När det ser som värst ut gräver Rotherham fram toppinsatser mot högt flygande motstånd. Det är som uppdukat för exakt ett sådant scenario när serieledande Preston kommer på besök. Tvåan befaras bli överstreckad och om Viktor Johansson får säga sitt kan detta rentav bli The Lilywhites första torsk för säsongen.

Till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100