Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
1 Brighton – West Ham
 • 1
 • X
 • 2
2 Arsenal – Fulham
 • 1
 • X
 • 2
3 Man United – Nottingham
 • 1
 • X
 • 2
4 Everton – Wolverhampton
 • 1
 • X
 • 2
5 Brentford – Crystal Palace
 • 1
 • X
 • 2
6 Ipswich – Leeds
 • 1
 • X
 • 2
7 Birmingham – Plymouth
 • 1
 • X
 • 2
8 Cardiff – Sheffield W
 • 1
 • X
 • 2
9 Coventry – Sunderland
 • 1
 • X
 • 2
10 Huddersfield – Norwich
 • 1
 • X
 • 2
11 Millwall – Stoke
 • 1
 • X
 • 2
12 Preston – Swansea
 • 1
 • X
 • 2
13 West Brom – Mboro
 • 1
 • X
 • 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Stryktipset tips från Spelcash
Oliver Pihlström
Publicerad: 24/8 2023 kl 12:03

Stryktipset 26/8

Stryktipset denna vecka kommer med hög igenkänningsfaktor och många härliga strider att sätta tänderna i. De första fem hämtas från Premier League och innehåller bland annat en tidig måstematch för ett vilset Manchester United. Vidare rör vi oss ned i The Championship, där en riktig popcornmatch går av stapeln på Portman Road. Häng med i jakten på 13 rätt!

Spelstopp: 15:59

1. Brighton – West Ham X

Brighton har fått en oerhört skön start på livet utan Mac Allister och Caicedo. 4-1 mot Luton och samma siffror mot Wolves tar tillfälligt sydkustklubben allra högst upp i tabellen. Skadan på Enciso samt faktumet att de underliggande siffrorna indikerade en jämn tillställning senast mot de nyss nämnda Vargarna är två skäl att dra öronen åt sig när procenten på ettan springer i väg. Det är garant på att West Ham kommer att stå lågt och kompakt, precis på samma sätt som funkade mot Chelsea (3-1). Spetskompetens finns i Antonios patenterade soloräder och inte minst på fasta situationer. Täck hela spannet och jobba in minst en bortapinne.

2. Arsenal – Fulham 1

Alla segrar behöver inte vara vackra. Arsenal var det bättre laget mot Crystal Palace innan Tomiyasu fick sin andra ostskiva och kunde hålla i ledningen som Ödegaard ordnat från straffpunkten hela vägen in i kaklet. Saliba var i vanlig ordning en gigant i mittförsvaret och när Gunners nu vänder hem till Emirates iklär de sig ett stort och rättmätigt favoritskap. Fulham har nämligen inte sett något vidare ut. Ett rån mot Everton (1-0) följdes av ett haveri hemma mot Brentford (0-3). Där visades Tim Ream ut, samtidigt som tomrummet efter Mitrovic för första gången blev plågsamt tydligt. Här är The Cottagers chanslösa. Banketta.

3. Manchester United – Nottingham 1

Manchester United har allt annat än lyft i säsongsinledningen. Första halvtimmen mot Spurs var klart godkänd, men klappusla insatser ånyo från Antony och Garnacho grusade alla möjligheter att näta. Gissningsvis blir en i duon bänkad i denna dust, som också kan bli Rasmus Höjlunds debut. Nottingham stötte ihop med ett riktigt svagt Sheffield United och för Taiwo Awoniyi tog det blott tre minuter att näta. Trots det satt de tre poängen oerhört långt inne, vilket möjligen är ett resultat av att Forest trivs betydligt bättre med mindre boll. Kanske kan en hittills pigg Elanga få första starten mot sin gamla arbetsgivare? I vilket fall finns absolut möjlighet för gästerna att norpa med sig en pinne hem. Rensarkrysset tar därmed plats bredvid utgångsettan.

4. Everton – Wolverhampton 2

Om det fanns en hel del positivt för Everton att ta med sig från premiärtorsken mot Fulham är det bara att glömma det som skedde på Villa Park. Haveri från stackars DCL längst fram som tvingades av med en ansiktsskada, till mittbacksparet där Michael Keane helt enkelt inte håller måttet. 0-4 var talande siffror och herr Dyche har lite att jobba med. Wolves gick själva på en mina mot Brighton, men gjorde sett till alla underliggande mått ännu en ganska fin prestation. Försvarsspelet brast vid ett par tillfällen, exempelvis João Gomes patetiska hemspring när Mitoma bröt sig fri. Matheus Cunha fortsätter däremot att gå fram som ett ånglok och nätkänning hänger i luften. På en rimligt streckad bräda gillas X2 skarpt.

5. Brentford – Crystal Palace 1

Brentford håller sig till den välbeprövade modellen och fortsätter att skörda stora framgångar. Bryan Mbeumo och Yoane Wissa är ett synnerligen hett anfallspar, som än så länge gjort Ivan Toneys vakans till en parentes. Backgiganten Ethan Pinnock och frejdige Rico Henry är ytterligare två nycklar för The Bees, som övertygat. Det har i viss mån även Crystal Palace, även om skadan på Michael Olise gör att det saknas en offensiv pjäs. Det märktes i kvitteringsjakten med en man mer mot Arsenal och det kommer att hämma laget här. Frassbaggen är visserligen tillbaka på träningsplanen, men knappast aktuell för spel. Den dokumenterade hemmastyrkan gör spikettan till ett sunt alternativ.

6. Ipswich – Leeds X

Säsongens andra match på Portman Road kan bli något alldeles extra. Ipswich har fått en flygande start på livet i The Championship med maximala nio pinnar. Senast det begav sig hemmavid fick sig Stoke en släng av sleven och nu när fjolårets dominant Conor Chaplin fått igång produktionen får Leeds lov att se upp. Besökarna från Yorkshire har sannerligen inte fått den start de hoppades på. Många vill bort från Championship tillvaro och få etablerade namn söker sig dit. Skadorna på Summerville och Cooper smärtar, men i ett möte som detta kommer tyngden och erfarenheten i laget väl till pass. Ettan ser ut att streckas i hårdaste laget och då rullas heltäckningsmattan ut.

7. Birmingham – Plymouth X

Birmingham har fått en riktigt lovande start. Bollinnehavet överläts till Bristol, men försvaret såg oerhört solitt ut och det var Blues som kom till de flesta och bästa chanserna. När motståndet var nere på tio man stängde den rutinerade Jutkiewicz butiken med sitt 2-0-mål. Här riskerar värdarna däremot att få svettas om de inte passar sig. Plymouth har så långt varit en pigg nykomling, som inte var långt ifrån att nypa en meriterande pinne mot Saints (1-2). Bali Mumba och Morgan Whittaker, som bägge köpts loss efter lyckade lånesejourer, har tagit nästa kliv i utvecklingen och sett oerhört bra ut så långt. Stannar ettan kring 60-strecket är det sista tecken att ansluta till mixen i en kamp där garderingar välkomnas med varm hand.

8. Cardiff – Sheffield Wednesday 1

Cardiff är tillbaka hemma i Wales i jakt på revansch. Det som ska vara en fästning fallerade totalt när svaga QPR hälsade på, och nu är det dags att bygga upp det som raserats. 1-2 mot Leicester är inget att skämmas för, istället går det att vända på det och glädjas åt att Ramsey noterades för en drömpyts. Dessutom går Alnwick mellan stolparna från klarhet till klarhet, inte minst i en-mot-en-lägen. Sheffield Wednesday är på alla sätt och vis en överkomlig motståndare. Ugglorna stod för sin kanske bästa match hemma mot Preston (0-1), men då är det värt att bära med sig att konkurrensen är obefintlig. Risken för överstreckning är påtaglig, men det kan inte hjälpas. Etta!

9. Coventry – Sunderland 1

Coventrys inledning bådar gott inför fortsättningen. Även den kluriga bortamatchen mot Swansea kontrollerades spelmässigt av de himmelsblå, som imponerar även utan Gustavo Hamer centralt. Där har nu Yasin Ayari plockats in på lån från Brighton, och på sikt kan den svenske tonåringen bli en värdefull resurs för tränare Robins. Sunderland fick äntligen smaka på segerns sötma mot ett mediokert Rotherham. Lillebror Bellingham satte standarden för familjen med sina två pytsar och är en framtida storförsäljning, men att räkna med sådan leverans varje gång är inte rimligt. 1X räcker gott.

10. Huddersfield – Norwich 2

Huddersfield har all anledning att vara nöjda med pinnen borta mot Middlesbrough (1-1). Rättvis var den kanske inte, men för att vara en bortafight var det inte illa pinkat av The Terriers. Den tekniske fältaren Brahima Diarra har visat framfötterna och är navet i hemmaoffensiven. Norwich fortsätter att vara ruskigt målfarliga. 3-1 mot Millwall var en offensiv uppvisning av Rowe och Barnes, samt ett nytt tillfälle för Gabriel Sara att dominera centralt. Värdemässigt lär högersidan vara sisådär, men mer än X2 ska inte behövas.

11. Millwall – Stoke 1

Millwall har så långt inte stått att känna igen, och är efter den ihåliga prestationen på Carrow Road (1-3) nog glada att få komma hem till The Dens trygga vrå. Flemming, Bradshaw och Nisbet måste höja sig om det inte ska bli ett nytt bakslag för The Lions. Stoke har sett ut som ett lag hemma vid floden Trent och ett helt annat på resande tass, även om underlaget inte är särskilt stort. Borta mot Ipswich blev Vidigal med vänner utskåpade, och att något liknande inträffar här är inte otänkbart. Spikettan testas.

12. Preston – Swansea 2

Preston är ännu obesegrade efter uddamålsvinsten mot Sheffield Wednesday. Med lite bättre skärpa i motståndarlägret kunde det mycket väl ha blivit en pinne den gången, och den underliggande statistiken backar sannerligen inte upp den tydliga favoritdress som The Lilywhites tvingas iklä sig. Det återstår att se hur länge Swansea kan förlita sig på firma Piroë/Yates, då den förstnämnda ryktas bort. Svanarnas hemmamöte med Coventry var ett steg tillbaka, men mot svagare motstånd på Deepdale kan Duffs mannar få det att stämma igen. Högertecknet är en riktigt fräck värdespik.

13. West Bromwich – Middlesbrough 2

West Bromwich må ha gjort mål i varje match, men insatsen mot Leeds var en av de håglösare på mycket länge. Att Thomas-Asante hittade nätmaskorna med ett oerhört sällsynt avslut sminkade över grisen och att Carlos Corberán leder The Baggies in på denna rutt är mycket överraskande, givet hans track record. Middlesbrough har haft det motigt utan Archer och Akpom, men mycket från 1-1-matchen mot Huddersfield lovade mer inför framtiden. Emmanuel Latte Lath glänste i debuten med sin speed. Ettan kan gott lämnas därhän.

Spiken! – Swansea

Vi snackar knappast om den säkraste spiken på kupongen, men värdet till höger i match 12 ser ut att bli oslagbart. Preston imponerade inte alls mot Sheffield Wednesday och favoritskapet är långt ifrån motiverat. Jerry Yates leder Svanarna mot viktoria.

Skrällen! – West Ham

Brightons flygande start har inte gått obemärkt förbi och gissningsvis kommer procenten att skjuta i höjden. Gästande The Hammers har inte imponerat spelmässigt, men det gör de sällan heller under Moyes regi. Antonio och Paquetá orkestrerar den potentiella skrällen.

Till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100