Nyhet!

Stryktipset 15/1

FA-cupen är färdigspelad för den här gången och vi kan blicka fram mot härlig engelsk ligafotboll igen. Svenska Spel boostar med 12 miljoner jackpot! Häng med på en andel nedan eller knåpa ihop din egen rad via knappen efter match nummer 13.

Till andelslsaget!1. Aston Villa – Manchester United, (2)

Den här helgen får vi se en repris från FA-cupen när Aston Villa och Manchester United ska mäta sina krafter. I måndags vann bortalaget med uddamålet och mycket talar för att vi får se något liknande igen. McTominay avgjorde senast men är nu avstängd – dock är bredden inget problem hos det röda Manchesterlaget utan vi spikar runt 50-55%.

Spik!

2. Burnley – Leicester, (1X2)

Hemmalaget Burnley befinner sig i de nedre regionerna av Premier League och gästas av svåra Leicester. Bortalaget kommer dock kraftigt decimerade till denna batalj och mina fingrar räcker inte till för att räkna antalet spelare som är antingen är sjuka eller spelar i de Afrikanska mästerskapen. Jag målar brett här och håller tummarna för att vi får fint värde på hemmalaget.

Heltäckningsmatta!

3. Wolverhampton – Southampton, (12)

En högst sevärd match väntar när Wolverhampton ställs mot Southampton i match nummer tre på Stryktipset. Hemmalaget värderas något högre av spelarna och oddssättarna men jag vågar inte räkna bort Southampton. De kommer in i slutet av januari med medvind och det ska inte underskattas. Gubbe?!


Gubbgardering!

4. Newcastle Watford, (1)

Nu har januarifönstret öppnat vilket måste vara en otrolig lättnad för Newcastle-supportrarna. De nya ägarna har redan presenterat sig med ett nyförvärv i Burnleys Chris Wood samt Trippier som spelade för Tottenham innan äventyret i Spanien. Nu ställs Wood och Newcastle mot bottenkonkurrenten Watford och här måste hemmalaget vinna. Kvaliteten räcker långt, Newcastle vinner.

Superspik!

5. Norwich – Everton, (2)

Ytterligare två bottenlag drabbas i denna Stryktipsomgång, jumbon Norwich tar emot svagt presterande Everton på hemmaplan. I skrivande stund är fördelningen acceptabel runt 45-50% men kryper strecken upp mot 60+% kan det vara läge att överväga fler streck.

Bortaseger!

6. Huddersfield – Swansea, (X2)

Fina värdestreck presenteras här när Swansea gästar Huddersfield. På förhand kommer många att följa strömmen och titta på tabellen och dra slutsatsen att hemmalaget är ett stabilt lag. Ni som följt Championship är rutinerade nog att inte kliva i den fällan – Huddersfield är allt annat än ett stabilt lag. Här finns det stor risk för att Swansea kniper åt sig ett eller alla tre poäng. Huddersfield över 50%? Nej tack!

Fördel Swansea!

7. Derby – Sheffield U, (12)

Derby gnuggar på I Championship trots sina dubbla poängavdrag, att de har möjlighet att lämna jumboplatsen på lördag är inget annat än ett mirakel. Det är absolut ett kapabel gäng som kan störa de flesta lagen. Sheffield inkluderade. Sheffield får tillbaka många spelare från corona-karantän och har fin form i ryggen. Gubbe är mitt förslag.

Tre poäng!

8. Middlesbrough – Reading, (1)

Nu efter jul och vi firat in det nya året kan vi se hur vissa lag utstakats i Championship. Hemmalaget Middlesbrough är ett sådant och har chans på kvalplatserna till Premier League. Reading å andra sidan börjar cementera sig i de södra delarna av tabellen. Här kommer kommer hemmalaget vara numret större och spiken är ett faktum.

Hemmavinst!

9. Millwall – Nottingham, (1)

Nottingham stod för en sensationell bedrift när man slog Arsenal i FA-cupen i veckan. I ligaspelet går det desto tyngre för gästerna där två raka förluster är facit. Millwall är alltid starka hemma och inget undantag här. Håller hemmalaget sig under 50% är det en väldigt fin spik.

Spik!

10. Fulham – Bristol C, (1X2)

Ligatvåan Fulham vann senaste matchen mot Reading med hela 7-0, snacka om ketchupeffekt! De ska gälla som favoriter när Bristol kommer på besök men det är svårmotiverat att ett lag i Championship drar över 75% vilket de lär göra på lördag. Jag tar med alla tecken och håller tummarna för ett rensartecken.

Heltäckningsmatta!

11. Peterborough – Coventry, (X2)

Bortalaget Coventry inledde Championship strålande och vår svensk, Viktor Gyökeres, var superhet. I samband med att temperaturen föll gjorde även Coventry det i tabellen. Peterborough var nya inför i år och inledde också över förväntan men verkligheten har kommit ikapp hemmalaget. Det blir tufft för dem att knipa tre poäng och värdet ser än så länge riktigt fint ut på högerflanken.

Bortapoäng!

12. Preston – Birmingham, (1X2)

Det skiljer fyra poäng mellan Preston och Birmingham i Championship och det ska vara lite jämnare mellan lagen än vad de tidiga strecken visar. Birmingham är, trots till sin svaga form, starka på bortagräs och Preston ojämna i överlag. Vi drar till med ett frikort och rullar ut heltäckningsmattan.

Alla ska med!

13. QPR – West Bromwich, (X2)

Vi avrundar denna stryktipsomgång med ett toppmöte mellan QPR och West Bromwich. I bortalaget är avstängda Mowatt och Johnstone tunga tapp men kollektivet ska kunna gneta sig till minst ett poäng. Londonlaget QPR har inte övertygat belackarna på sistone och får därmed utgå på denna kupong.

Fördel West Bromwich!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 8/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Birmingham–Plymouth 2Southampton–Newcastle blev tyvärr uppskjuten. Nya tag den här helgen. […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 1/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Southampton–Newcastle xAston Villa tog ledningen mot Chelsea men tappade till […]
Bästa speldragen till stryktipset av Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Aston Villa–Chelsea 1Ipswich kryssade mot Sunderland efter 1–1. Omgången som […]