Nyhet!

Stryktipset 27/6

Hallå mitt i Sommaren alla Sportfiskare! Självklart tar jag ingen semestervila utan gör som Stryktipskupongen och bara fortsätter gå mot 13rätt tillsammans med er. Denna omgång av Stryktipset, v 25, är lite speciell då spelstopp ligger på den så kallade vilodagen: Söndag. Spelstopp Söndagen den 27 Juni och nationaldagen i Djibouti firas som sjutton. Vi har även gått in i Kräftans stjärntecken som jag hoppas bringa lite tur då jag själv är den kräftigaste kräftan i stan. På söndag är det även den internationella dagen för små- och medelstora företag (Grattis SpelCash) men nog om det. FOTBOLL, FOTBOLL, FOTBOLL!

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

Stryktipset 972 rader

 1. Belgien – Portugal 1×2
 2. Nederländerna – Tjeckien 1
 3. Assyriska FF – BP 2
 4. Karlstad – IF Sylvia 1x
 5. Sandviken – Täby FK 1
 6. Örebro Syrianska – Gefle 1×2
 7. Trollhättan – Oskarshamn 1x
 8. Bodö/Glimt – Stabaek 1
 9. Brasilien – Ecuador 1
 10. Venezuela – Peru 1×2
 11. Frankrike – Schweiz 1
 12. Kroatien – Spanien 1×2
 13. Haninge – Sollentuna 1×2

Om vi startar med Helgarderingen på Belgien – Portugal känns denna match som väldigt jämn och kan med stor sannolikhet gå enda till straffar. Belgien ser superheta ut men och har gått bra i de tre inledande matcherna men får nu ett helt annat typ av motstånd. Portugal ser ruskigt bra ut och är hetare än exempelvis Dansken. Inga risker i match 1 tack.

Tjeckien har stått upp bra och har alla möjligheter att bygga vidare på detta mästerskap. Nu högs svårighetsgraden ett par snäpp när man ska möta Nederländerna. Här kommer de Orangea gå vidare till kvarten ganska komfortabelt och spiken är bra.

Brommapojkarna kommer med 7 raka vinster i ryggen och toppar tabellen efter 12 omgångar. Med 11-0 i målskillnad på de tre senaste matcherna samt ett odds på 1.25 kommer jag inte våga slarva bort streck i denna match utan bara spikar av talangfabriken BP. Assyriska, ett dassgäng som kommer med tre raka förluster. Klasskillnad!

Karlstad ser spännande ut och ligger femma i tabellen, hack i häl, en pinne bakom finns Sylvia. Sylvia pulveriserade Haninge i förra matchen men får nu svårare motstånd och kämpar för en pinne, vilket är det mesta laget kan få i denna match. 1x spelas i tidiga systemet.

Om det är någonstans vi ska leta efter skrällar på kupongen så kommer det en i denna match. Varningens finger för detta Täby som ligger näst sist i tabellen. Man har fått en jobbig inledning och får inte ut de poängen laget förtjänas alls. I förra matchen gjorde man en solid insats och vann över Hammarby TFF och jag hoppas det gav lite tändvätska! Sandviken är självklart favoriter som tvåa i tabellen men för att generera pengar måste vissa favoriter göra plattmatcher.

Hel i match 6, vidöppen historia där det endast är 2 poäng som skiljer lagen i tabellen.

Med på kupongen hittar vi en seriefinal i Division Ett Södra mellan Trollhättan och Oskarshamn. Jag tror stenhårt på hemmaplansfördelen och streckar från vänster. Oskarshamn kommer från en snöplig förlust mot IFK Malmö och med ett sargat självförtroende plockar man som mest en pinne. 1x

Spika både Bodö/Glimt och Brasilien för detta är hästlängder mellan lagen. Bodö ligger i toppen av den norska tabellen och ska nu möta ett bottengäng. Endast 5 hopplockade poäng ligger i bortalagets portfölj men med det sagt har man också bara spelat 6 matcher samtidigt som Bodö spelat 10. Spiken kanske är en liten chansning. Brasilien spikar jag bara av i Copa America. Ledare i gruppen med 10 raka segrar, spika!

Venezuela Peru är en riktig helgardering då båda måste gå för segern. Hemmalaget kommer med två raka kryss samtidigt som Peru lyckades slå Colombia på bortaplan. Fördel Peru i tabellen men möjligtvis fördel Venezuela som vi snackar motivation. Galen hemmapublik lär vara avgörande.

Spika Frankrike som KOMMER stå i Finalen av EM 20/21 är nästan självklart. Har spelat bäst tillsammans med Italien om vi tittar på laginsatser och kommer som storfavoriter oddsmässigt. Med den spiken kan jag sitta lugn i båten med två helgarderingar i de sista matcherna där både Kroatien och Spanien har darrat rejält i Gruppspelet. I den Sista matchen lyckades båda lagens stora namn och skyttekungar kliva fram och frälsa landets fotbollslag men jag ser absolut ingen stor kvalitetsfotboll från någon av dessa ännu. Hoppas på en jämn match där Spanien får segrande tillslut.

Haninge vågar jag inte göra annat än spika nu efter mitt rejäla snedsteg förra omgången. Spiken betydde torsk med 5-0 och nu måste man stäppa upp här. Sollentuna har blivit ett av mina favoriter i ligan efter mycket bra prestationer. Formen talar för att tvåan ska vara med. Jag helgarderar.

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset v.29
Morsning Korsning alla läsare såhär mitt i Glassätarperioden och juli månad. Solen lyser och Fotbollen i Norden blomstrar och är i Full Rulle med allt ifrån Allsvenskan, Superettan och Danska Superliga. Norsken får flytta på sig denna vecka och ägna all sin tid åt oljan och skidförberedelserna istället. På Lördag då kupongen tar sin start […]
Stryktipset 17/7
Hallå i Värmen alla semesterfirare. Med Dryga 30 grader i Stockholmsområdet är det dags för ett Helt Svensk-norskt stryktips till helgen, 8 matcher från Sverige och 5 matcher från Norge. På Lördag den 17 juli går vi i kräftans tecken och hyllar den internationella emoji-dagen samt dagen för världsomfattande rättvisa. Värmen som ligger över hela […]
SommarStryket 10/7
Hallå såhär i semestertider! Stryktipset tar aldrig semester HELT så då väljer vi att inte heller gå in i någon benämnd semestervila utan tuffar på som vanligt! Juli månad är här och Lördagen till ära firar vi Bahamas Nationaldag. På denna dag var det även exakt 935 år sedan den danske kungen, Knut IV, blev […]
Stryktipset 3/7
Hallå Juli! Hallå Allsvenskan! Hallå all charmig fotboll i Sveriges lägre korpdivisioner, men främst säger vi Hallå till Livet som är på väg tillbaka efter en (pågående) pandemi som begränsat oss sportfantaster så oerhört. Publiken är tillbaka, Sångerna kommer eka från arenorna och ölen kommer flöda i sommarsolen. På lördag är det dags för ett […]
Stryktipset Jackpot 6 Miljoner 19/6
Hallå Hemma i EM-stugorna! EM 2020/2021 rullar på som vanligt och SpelCash levererar finfina speltips varje dag, både till mästerskapet och till annat, och detta med bravur . Dan “Chefen” Olsson rättar spel efter spel till en grön bock i spelboken och snart får fan statsministern lämna sin post för den gubben! Denna helg slinker […]
Stryktipset 12/6
Hallå från hela SpelCash-familjen och äntligen är dagen kommen som vi alla gått och väntat på hur länge som helst nu. Fotbolls-EM 2020/2021 som går av stapeln runt om i hela Europa tar sitt startskott idag, fredag kväll och taggad till tusen är det minsta jag är just för tillfället. Även om det läggs mest […]