Europatipset- 3 miljoner jackpott 29/11!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Match:
Arthur Fils-Ben Shelton
Spel:
Arthur Fils
Odds:
2,44
Spelbolag:
Fastbet
Spelstopp:
22/09 – 22:00
Axel Andersson
Publicerad: 22/9 2023 kl 07:03

Speltips: Arthur Fils-Ben Shelton

Det är återigen dags för Laver Cup! Känner ni hur pulsen stiger? Nej, det gör den nog inte på särskilt många tyvärr. Förhoppningsvis får vi se ett gäng motiverade spelare bjuda på ett bra matcher åtminstone! Team Europa med Björn Borg i spetsen tar emot Team World med John McEnroe på andra sidan nätet.

Laver Cup!

Laver Cup är motsvarigheten till golfens Ryder Cup. Europa ställs mot övriga världen över tre speldagar. Turneringen har spelats fem gånger tidigare och Europa har vunnit fyra av dessa. Tyvärr har turneringen tappat den lilla charm den ändå hade. Med Federer, Nadal, Djokovic, Murray och Kyrgios så var det en rolig turnering. Nu får man greppa efter halmstrån för att hitta roligheter.

“Team World” går in i turneringen som favoriter, och det är inte särskilt konstigt. Europas lag har mängder med avhopp och vi hittar enbart tre av sex spelare inom topp 20 på rankingen. Djokovic, Zverev, Medvedev, Alcaraz, Rune, Tsitsipas och Sinner är bara några av de spelare som saknas.

Vad ska vi spela?

Den matchen jag har tagit sikte på ikväll är öppningsmatchen. Fransmannen Arthur Fils ställs mot amerikanen Ben Shelton. Detta är två spelare som verkligen trivs med inomhustennis, precis som fallet är ikväll. 

Shelton kommer in till denna matchen med en semifinal från US Open i ryggen. Shelton kom från ingenstans efter en svag säsong och tog sig hela vägen fram till ett möte med Djokovic där resan tog slut. Den unge Fils har fått ett rejält genombrott i år och har vunnit sin första ATP-titel. Med sin tunga serve och kraften från baslinjen har han ställt till problem för många denna säsong. 

Speltips och tankar

Viktigt att nämna inför denna turneringen är att matcherna spelas i bäst av tre set, men ett eventuellt avgörande set spelas som ett supertiebreak. Det vill säga först till 10 poäng.

Denna match är i min värld helt öppen. Shelton har den högre kapaciteten, men Fils är den klart tryggare av de två. Ingen av spelarna får någon fördel av underlaget då båda två älskar när det går snabbt. Om Fils får någorlunda kontroll på Sheltons serve, så tror jag att fransmannen vinner. När bollen väl är i spel så ska Fils vara bättre. Jag väljer att spela Arthur Fils till oddset 2,44 hos Fastbet.

Signa upp hos Fastbet här och få en oddsbonus på 1000 kr!

Rygga spelet här!