Senaste

Nyheter om Sommarspelen 2024

Sommar-OS 2024 i Paris ligger framför oss! Sommarspelen kommer att bjuda på glädje, sorg och medaljer i mängder. Nedan samlar vi nyheter kring bland annat de svenska atleterna, erbjudanden och bonusar med oss på Spelcash!

Spelbolag för Sommarspelen

Alla våra spelbolag är
Licensierade
Recenserade av våra experter

Expekt

 • + Riktigt bra bonus
 • + Stort utbud
 • + Enkel och snygg layout
 • + Höga konkurrenskraftiga odds
 • Något svårt att hitta på sidan i början

Snabbare

 • + Stor bonus
 • + Grymt snabba uttag
 • + Stort utbud av spel
 • + Erbjuder livestreams
 • Något svårt att hitta på sajten i början

Unibet

 • + Snabba uttag
 • + Svensk support
 • + Bra livestreams
 • Inget poolspel

LeoVegas

 • + Stort utbud av marknader
 • + Enkel och snabb sökfunktion
 • + Enkel och snygg layout
 • + App med LeoAlert

Betinia

 • + Snabba uttag
 • + Bra välkomstbonus
 • + Stort utbud
 • Inget poolspel

Sommarspelen 2024 i Paris

OS 2020 hölls i Tokyo, OS 2024 kommer att hållas i Paris 2024 följt av OS 2028 i Los Angeles och OS 2032 i Brisbane. De olympiska spelen är ett globalt multisportevenemang som arrangeras vart fjärde år och som lockar besökare världen över!

De olympiska sommarspelen 2024 kommer som sagt att hålla i Paris och det kommer att finnas glädje och sorg i varje hörn. Nyheter, reportage och åsikter om sommar-OS kommer att finnas i mängder.

Senaste nyheterna från Sommarspelen

Frågor och svar gällande nyheter OS 2024

Vad skriver Spelcash för nyheter under OS 2024?

De nyheter som Spelcash publicerar grundar sig på betting. Det kan vara nya erbjudanden och bonusar från spelbolag. Det kan även vara matnyttig information om spel och betting. Det kan dessutom vara gällande andelsspel.

Varför ska du läsa våra nyheter om OS 2024?

Våra nyheter ska man läsa för att vara uppdaterad om allt viktigt som händer under OS 2024 i Paris! Med oss missar du inga erbjudanden från spelbolag eller jackpottar på andelsspel!

Hur ofta skriver vi nyheter till OS 2024?

Vi har inget utsatt antal nyheter som vi skriver, utan vi skriver så fort det finns något att berätta om. Vi kan inte styra över när spelbolagen väljer att komma med sina erbjudanden eller dylikt. Dyk in på vår sajt eller följ oss på sociala medier för att inte missa något!

Vilka riktar sig våra nyheter om OS 2024 till?

Våra nyheter riktar sig först och främst till de som är intresserade av spel och betting. Där och då kommer det även nyheter som gemene man mycket väl kan vara intresserade att ta del av!

Nyheter om Sommarspelen

De olympiska sommarspelen, ett globalt multisportevenemang som arrangeras vart fjärde år, kommer vi att hårdbeveka på Spelcash! Nyheter om sommar-OS kommer att finnas på vår sajt så att du ska kunna hålla dig uppdaterad genom hela spelens gång.

“Läs nyheter om sommar-OS hos Spelcash för att få den senaste informationen!”

Sommar-OS 2020 hölls i Tokyo och nu har turen kommit till Paris! Sport i världsklass kommer att ta över de franska gatorna och medaljer kommer att delas ut i hela 329 grenar över två och en halv vecka.

Följ sommarspelen tillsammans med oss för att få tillgång till nyheter om sommar-OS 2024. Vi samlar all viktig information blandat med de allra senaste erbjudandena och bonusarna som de olika spelbolagen delar ut under perioden!

Betta på sommar-os hos Expekt i mobilen

Nyheter om bonusar

Under ett OS så växlar spelbolagen upp rejält. Detta är en plats på året där de ser en chans att locka till sig nya spelare! Detta gör de allt som oftast genom att dela ut bonusar till nya spelare. Dessa bonusar kommer i olika former och storlekar, och passar olika spelare olika.

Vi kommer att hålla full koll på alla bonusar under sommar-OS 2024 för att se om det dyker upp några nya bonusar på marknaden som man absolut inte får missa under sommarspelen! I nuläget finns det ett flertal bra bonusar ute på marknaden inför OS 2024 och vi har samlat några av våra favoriter här nedan.

Expekt OS 2024 bonus

Expekt – Gratisspel på odds värt 1500 kr!

 1. Gör en insättning på minst 100 kr
 2. Placera ett spel på min odds 1.80
 3. Summan du placerar spelet för avgör storleken på ditt gratisspel
 4. När du spel är avgjort krediteras du med ett gratisspel
 5. Placera ditt gratisspel på ett odds 

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se – spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

 

LeoVegas mobilapp sommar-OS 2024 bonus

LeoVegas – Gratisspel på odds värt 500 kr!

 1. Gör en insättning på minst 100 kr
 2. Placera ett spel på min odds 1.80
 3. Summan du placerar spelet för avgör storleken på ditt gratisspel
 4. När ditt spel är avgjort krediteras du med ett gratisspel
 5. Placera ditt gratisspel på ett odds

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se – spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

 

Snabbare bonus OS 2024

Snabbare – Oddsbonus upp till 2000 kr!

 1. Gör en insättning på minst 100 kr
 2. Få din insättning matchad med 100% upp till 2000 kr
 3. Omsätt insättning+bonus åtta gånger till min odds 1.80

 

Betinia bonus sommarspelen 2024

Betinia – Oddsbonus upp till 500 kr!

 1. Gör en insättning på minst 100 kr
 2. Omsätt din insättning en gång till min odds 1.50
 3. Få din insättningen matchad med 100% upp till 500 kr
 4. Omsätt bonusen sex gånger till min odds 1.80

Nyheter om erbjudanden

Under ett olympiskt spel är det inte bara bonusar som spelbolagen delar ut till nya spelare. Vi brukar även kunna ta del av erbjudanden av olika slag under spelens gång. Detta brukar ofta vara olika oddsboost. 

Armand Duplantis satte nyligen ett nytt världsrekord i stavhopp – med nya skor. Arkivbild.

Ett exempel på en oddsboost skulle kunna vara att man höjer upp oddset på att Armand Duplantis ska plocka hem guldet i stavhopp. Dessa typer av erbjudanden brukar dyka upp dagligen hos spelsidor under tävlingarna.

Vi kommer att hålla koll på alla erbjudanden som dyker upp under OS 2024. Så om du följer med oss under spelens gång kommer du kunna ta del av många roliga erbjudanden som de olika spelbolagen väljer att skicka ut!

Spela på Sommar-OS på

Nyheter andelsspel

Under de olympiska spelen kan man faktiskt spela andelsspel! Fotbollsturneringen kommer att återfinnas på Europatipset, Bomben, Topptipset och Big 9. Dessutom kommer vi att på spelet Challenge hos Svenska Spel kunna ta del av bland annat handboll där både svenska damerna och herrarna har goda medaljchanser!

För att ta del av våra andelsspel så krävs inte mer än att man besöker vårt lag hos Svenska Spel och ATG. Vid jackpottar på andelsspelen så kommer man att kunna hitta nyheter om just detta på vår sajt.

Spelcash har även andelsspel på ATG!

 

Plockar fransmännen guld på hemmaplan i Paris 2024?

Nyheter fotboll

Fotboll är inte bara en stor sport runt om i världen, utan även hos Spelcash. Givetvis kommer vi att hålla ett extra öga på fotbollen under OS-programmet. Tyvärr har vi inget svensk deltagande i detta OS, men det är väl värt att hålla ett extra öga på ändå! 

De tre stora favoriterna till guldet på herrsidan är Frankrike, Argentina och Spanien. Frankrike är nationen som sticker ut och man coachas av ingen mindre än Thierry Henry. Med i truppen har man spelare som Alexandre Lacazette, Warren Zaire-Emery och Crystal Palace-duon Michael Olise och Jean-Philippe Mateta.

Om du är extra intresserad av fotbollen under OS 2024 i Paris så rekommenderar vi att du följer med oss under spelens gång! Nyheter, spel och andelsspel är bara en gnutta av vad vi kommer att erbjuda!

Spelcash finns på sociala medier

Nyheter sociala medier

Om man vill hänga med Spelcash så finns det är par sätt man kan göra det på! Ett hett tips är att besöka vår sajt dagligen för att se de hetaste erbjudandena och de fräschaste nyheterna. 

Spelcash finns dock på fler ställen och det går att hitta oss på såväl Facebook som X där exklusiva erbjudanden och andelsspel ofta dyker upp! Lägg till oss på plattformarna för att hänga med under de olympiska spelen!

Vi finns även på X!

Axel Andersson, bettingproffs

Axel Anderson

Bettingproffs och spelläggare

Om skribenten

Jag heter Axel Andersson och är ett stort sportfan sedan barnsben som föddes med en stryktipskupong i handen och en Newcastletröja på magen. Engelsk fotboll har alltid legat mig nära hjärtat och forsätter göra. Även tennis och dart är två sporter som ligger nära mitt hjärta. Just dessa tre sporter har hjälpt mig att kunna leva på spel senaste 6 åren.

Vill du hänga på mina andelsspel hittar du dem här.