Pinnacle

 • + Högst odds på marknaden
 • + Höga maxinsatser
 • + Ingen limitering
 • + Snygg och lättnavigerad hemsida
5/5

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se

Axel Andersson, bettingproffs
Axel Andersson

Pinnacle sports är verkligen platsen att vara på om man gillar höga odds. Med över 20 år på nacken av erfarenhet inom sportspel så har man verkligen lyckats fylla spelarnas behov. Här erbjuds marknadens högsta odds, med höga limits och utan risk med limitering. Spelbolaget lockar mängder med storspelare, men passar även de mindre spelarna minst lika bra. För vem gillar inte höga odds och grym återbetalning?

Grundat
1998
App
Ja, för livescore
Oddselverantör
Inhouse
Produkter
Odds
Casinospel
Erbjuds ej till svenska kunder
Insättningsmetoder
Trustly, Visa, Mastercard, ecopayz, Skrill, Neteller
Uttagsmetoder
Trustly, Visa, Mastercard, ecopayz, Skrill, Neteller
Huvudkvarter
Curacao

Erbjudande och funktioner

 • Bonuserbjudande
 • Bettingfunktioner
 • Mobilupplevelse
 • Betalningsalternativ
 • Spelupplevelse
 • Support
 • Sammanfattning

Ranking

 • + Högst odds på marknaden
 • + Höga maxinsatser
 • + Ingen limitering
 • + Snygg och lättnavigerad hemsida
 • - Ingen bonus

Pinnacle Recension

Pinnacle Sports är hemsidan som är svår att inte tycka om. Med högst odds på marknaden, höga limits, och ingen limitering av vinnande spelare så är man spelbolaget som ger bästa möjliga chans till spelarna att lyckas. Spelbolaget är populärt i Sverige såväl som utanför landets gränser. Hos spelbolaget har man möjlighet att spela på mängder av sport, där oddsen alltid kommer vara höga.
Trots att man inte erbjuder någon välkomstbonus så är det verkligen en sida man bör ha i sin portfölj. Med tanke på deras höga återbetalning, deras konstant höga odds, och att inga kunder limiteras, så kan man se det som en bonus som är minst lika bra som konkurrenternas.

Spelbolagets alla fördelar får många storspelare att söka sig till spelbolaget, men här kan vem som helst bli kund. Med tanke på att det är de bästa oddsen som erbjuds, så finns det ingen anledning för mindre spelare att se förbi bolaget och inte skapa ett konto. För vem vill inte ha höga odds hela tiden?

Pinnacles enkla och snygga logo!

Pinnacle Bonus

Pinnacle erbjuder sina kunder ingen bonus. Det som gör bolaget till ett av de bästa och mest respekterade på marknaden är dock minst lika bra som en bonus. Här får inte kunderna som skapar ett konto extra pengar in på kontot direkt, istället får man högre odds vid varje spel som gör att det vid varje spel kommer in extra pengar.

Kort och gott kan vi säga att Pinnacle behöver ingen bonus för att locka nya kunder och får fler spelare att skapa ett konto. För fördelarna vid varje spel som läggs är redan så pass många.

Spela på odds hos Pinnacle

Pinnacle är spelsajten som verkligen sticker ut från mängden. Pinnacles odds är ständigt höga och återbetalningen är grym. Är utbudet då sämre än andra spelbolag eftersom dom satsat så rejält på höga odds? Till viss del är svaret ja, och till viss del är svaret nej. Som kund kan man inte spela på målskyttar eller andra statistikspel som erbjuds på diverse spelsidor.

Utbudet av sport gör väldigt få besvikna hos spelbolaget. Här erbjuds alla de stora sporterna som fotboll, hockey och tennis. Dessutom har man ett tiotal idrotter till som erbjuds. Pinnacle utvecklas för varje dag som går och dom gör allt för att få kunderna. Nyligen gjorde man en storsatsning på E-Sport vilket lett till att sporten kommit in i utbudet, och det med mängder av marknader. Det är bara en tidsfråga innan nästa sport får en plats!

Sporterna man kan spela på hos spelbolaget, där höga odds inom sport är prioritet.

Pinnacle Odds

När man spelar hos Pinnacles odds så ser man ofta att oddsen flyttar sig upp och ned. Detta är för att spelarna styr hur oddsen rör sig. Eftersom många storspelare använder sidan, så kommer det ofta in stora pengar på vissa matcher, och då flyttar sig oddsen i realtid. Som exempel kan startelvorna i Premier League komma ut, och där visar det sig att en storstjärna missar matchen. Då kommer det direkt komma in pengar på det andra laget och man kan i realtid se hur oddset flyttar sig.

Gillar man att spela utstick, dvs att man inte själv gör någon egen analys på de ingående lagen, utan istället läser av marknaden i sig, så är det väldigt klokt att skapa ett konto hos Pinnacle. Här ser man fort vilket lag som kommer öka eller minska i odds när information om något lag kommer ut.

Betta på fotboll hos Pinnacle

Genom att skapa ett konto hos det respekterade bolaget Pinnacle så öppnas många dörrar. Oddsidan är alltid fullproppad med odds, och inte minst med odds från fotboll. Självklart erbjuds alla stora ligor som Premier League och La Liga, men utöver det finns det mängder med alternativ. Det går att hitta odds från såväl Algeriska ligan, som den Danska ligan.

Gillar man att betta på svensk fotboll så kan man självklart även göra det här. Pinnacle erbjuder odds hela vägen ned till division 2 i Sverige. Där kan man inte bara spela 1×2 som hos många andra spelbolag, utan man kan spela asian handicap och olika över/under spel i såväl halvtid som fulltid.

Spel som målskyttar och liknande är inget man finner hos Pinnacle i nuläget. Dock utökar dom utbudet hela tiden och det är inga problem att hitta specialare som “båda lagen gör mål”, resultatspel och även hörnspel i stora ligor.

Pinnacle erbjuder mängder av olika asian handicap.

Betta på Hockey hos Pinnacle

Gillar man att betta på Hockey så ska man göra det på Pinnacles oddssida för att ge sig själv dom bästa möjligheterna. Här hittas de bästa oddsen och de högsta limitsen för spelarna. Odds kan hittas från många olika ligor, men självklart så är det NHL som är den liga som man ges flest alternativ i.

Även om Pinnacle inte är det bolag som erbjuder flest spelalternativ till varje match, så är dom verkligen på frammarsch. Nuförtiden utöver dom vanliga spelen som 1×2, asian handicap och över/under, även spela på målskyttar i NHL. Dessutom kan man betta på om en viss spelare ska göra assist, eller hur många skott spelaren ska skjuta.

Är man från Sverige och gillar att spela på den inhemska hockeyn så finns det självklart möjlighet att göra det hos spelbolaget. Här finns odds hela vägen ned till division 1 att utnyttja.

Det finns även fler ligor utanför Sverige att spela på. KHL, DEL och GET-ligan är bara några av ligorna som erbjuds. Detta till marknadens högsta odds.

Skottspel i NHL är ett av många alternativ som erbjuds.

Betta på tennis hos Pinnacle

För den som gillar att betta på tennis, så är Pinnacle verkligen sidan att besöka. Här erbjuds odds från alla stora turneringar på ATP-nivå, såväl från singel som dubbelmatcher. Även alla matcher från Challenger-nivå erbjuds till kunderna hos spelbolaget. Från ITF-nivå erbjuds ett par olika turneringar varje vecka, men inte alla.

Det som skiljer Pinnacle från många andra bolag är att man alltid på Challenger-nivå kan spela asian handicap, och inte bara vinnare av matchen. Dessutom finns det alltid mer än ett handikapp att välja bland, precis som det finns många olika över/under alternativ och inte bara ett som är standard hos andra spelbolag.

Alla dom stora tennisbettarna i Sverige söker sig till Pinnacle då dom helt enkelt är bäst på många plan. Möjligheterna är många och oddsen är högst. Här hittar man alltid den match man söker, och dessutom till högst limits.

Tennisturneringar finns det gott om för den tennisälskande!

Mats Wilander

Den tidigare Grand Slam mästaren från Sverige, Mats Wilander har sedan 2018 varit ambassadör för Pinnacle och är ansiktet utåt för deras tennissatsning. Tillsammans med Mats Wilander så ser dom verkligen till att vara spelbolaget som är nummer ett på tennis. Mats syns på många galor och olika föreläsningar.

Mats Wilander

Mats Wilander är ambassadör för Pinnacle sedan 2018!

Pinnacle live betting

Pinnacle erbjuder ett fint utbud live för livebetting. Oavsett vilken sport man intresserad av så ges ofta en möjlighet att betta. Deras sida för spel live är väldigt enkel och man hittar det man söker utan de minsta problem.

När man spelar live hos spelbolaget så ser man efter att klickat i valt spel, hur mycket man kan betta. Detta gör att spelet inte behöver skickas till en trader som hos många andra bolag. Detta leder till att spelet läggs väldigt snabbt, vilket såklart är en stor fördel när man ska spela live.

Om Pinnacle

Spelbolaget bildades 1998, på en ö vid namn Curacao. Sedan dess har spelbolaget bara växt och finns idag tillgängligt i över 100 länder och uppemot 20 språk.

Pinnacle är spelbolaget som verkligen fått respekt av spelarna. Med sina grymma odds, sin höga återbetalning, sina höga limits och att man inte limiterar vinnande spelare, så har man verkligen lyckats hålla kunderna nöjda.

Till stora delar så ändrades spelmarknaden när Pinnacle äntrade scenen. Med högre odds än konkurrenterna där man kunde satsa stora summor hur många gånger man vill, blev man snabbt storspelarnas favorit. I mångt och mycket nu så styr Pinnacles odds hela spelmarknaden. När oddsen hos pinnacle ändrar pris, så följer alla andra spelbolag efter, eftersom de vet att Pinnacle ändrar sitt odds efter var pengarna hamnar.

Sedan 2020 har Pinnacle återigen haft svensk licens vilket gör att kunder från Sverige återigen kan spela skattefritt hos ett av världens största spelbolag.

Pinnacle Uttag

Pinnacle är ett utav många bolag som inte använder Swish som betalningsmetod. Det är kanske en av väldigt få negativa saker med spelbolaget. Dock har man en hel del andra betalningsmetoder som funkar minst lika bra. Trustly är en utav metoderna man kan använda, och det ett snabbt och modern sätt som vi är tacksamma att man kan använda.

Utöver trustly kan man också använda lite mer traditionella metoder. Mastercard/Visa, ecopayz, neteller och skrill funkar lika bra, även om det kan ta något längre tid med överföringarna.

Betalningsmetoderna som erbjuds hos spelbolaget.

Pinnacle Kundservice

Pinnacle har en väldigt duktig och kunnig kundservice där man gör allt för att hjälpa kunden. Denna kundservice har öppet dygnet runt och går att nå på olika sätt.

Först och främst har Pinnacle en matig FAQ där man kan söka rätt på den frågan man undrar över, utan att kontakta någon. Vill man ringa till Pinnacle kan man också göra det. Dessutom kan man även skicka e post till Pinnacle och få svar på det sättet. Om man mailar dom så kommer ett svar väldigt fort tillbaka, oavsett tid på dygnet.

Fyll i formuläret för att få snabb och bra hjälp dygnet runt.

Spela på Pinnacle Casino

Pinnacle har ett casino likväl som man har ett livecasino. För svenskar går det tyvärr inte att komma åt. Pinnacles oddssida har svensk licens, men tyvärr har inte Pinnacle svensk licens för casinosidan. Detta gör att vi i nuläget inte kan komma åt det. Men då Pinnacle löste sin svenska licens för oddssidan, så är det inte omöjligt att dom framöver även fixar svensk licens för casinosidan!

Långtidsspel

Pinnacle erbjuder inte bara höga odds och ett bra utbud av spel på specifika matcher. Dessutom så erbjuder man en hel del av långtidsspel. Man kan som exempel spela på vilket lag som kommer vinna Premier League lång tid innan ligan tar vid. Man kan även spela på vilket land som kommer vinna en specifik grupp under fotbolls-vm.
Gillar man att betta på tennis så kan man istället välja att spela på Wimbledon, långt innan turneringen startar. Gillar man dessutom att betta på politik finns även möjlighet till det. Vem som vinner valet i USA är ett av alla långtidsspel man kan spela hos Pinnacle.

Försvarar Man City titeln 2022/23? Här finns chansen att spela på det!

Pinnacle i mobilen

Pinnacle erbjuder i nuläget ingen app som kunden kan använda för att spela. Istället har dom en väldigt bra sida för kunden att spela i webläsaren av mobilen. Det spelar egentligen ingen roll om man sitter vid datorn eller mobilen, för sidan är lika snygg och lättnavigerad ändå.

Spelfunktioner hos Pinnacle

Här nedan följer ett gäng spelfunktioner och spelverktyg som erbjuds från Pinnacle.

Oddskonverterare

Precis som olika människor har föredrar olika webbläsare har de flesta spelare ett favoritoddsformat, och därför har Pinnacle skapat en praktisk oddskonverterare. Här skriver man bara in antingen det decimal, amerikanska eller fraktionella odds man vill konvertera, så löser Pinnacles oddskonverterare det åt en.

En oddskonverterare finns för att hjälpa kunderna.

Spelkalkylator

Att kunna beräkna hur mycket ett spel kan ge i avkastning för en viss insats är en av grundpelarna för vadslagning och Pinnacles spelkalkylator för det enklare för spelarna. Pinnacles spelkalkylator gör det möjligt för spelare att beräkna den potentiella utbetalningen för varje enskilt spel och har en enkel funktion kallad “lägg till odds” för att beräkna utbetalningen för ett kombispel.

Man fyller helt enkelt i sin insats och vad oddset är, så räknar spelkalkylatorn enkelt och smidigt fram det.

Spelkalkylatorn är ett bra hjälpmedel för att underlätta för kunderna.

Arbitrage-kalkylator

Arbitragebetting är ett riskfritt tillvägagångssätt för spel som garanterar vinst. Det går ut på att placera proportionella spel på alla möjliga utfall av en händelse (med olika spelbolag) så oavsett vad som händer kommer du gå med vinst.

Säg att ett spelbolag ger oddset 2.10 på en tennisspelare, medans ett annat spelbolag ger oddset 1.96 på den andra spelaren. Då kan man enkelt skriva in oddsen och kalkylatorn räknar ut hur mycket man ska spela på var och en av spelen för att komma ut med garanterad vinst.

Använd Arbitrage-kalkylatorn för att räkna ut vad du ska spela för en säker vinst.

Ordlista

Pinnacle har en ordlista på deras hemsida där man enkelt och snabbt kan söka rätt på vad ord eller speltermer egentligen betyder. Allt från ord som annulering till push finns det väl skrivna förklaringar om. En hjälpreda som är bra för såväl den nye, som den mer rutinerade spelaren.

Svar på vanliga frågor om Pinnacle

Betalar man skatt på vinsterna från Pinnacle?

Nej, sedan 2020 har Pinnacle svensk licens och man behöver ej betala skatt på vinster

Stämmer det att Pinnacle har högst odds?

Ja, Pinnacle har högst odds med högst återbetalning

Har Pinnacle någon välkomstbonus?

Nej, Pinnacle satsar istället fullt på att ha marknadens högsta odds

Har Pinnacle Swish som betalningsmetod?

Nej, Pinnacle har inte Swish som betalningsmetod

Har Pinnacle casino?

Nej, Pinnacle har i nuläget inget casino för svenska kunder